No i co w tym dziwnego czy zaskakującego? Przecież to są jednostki historyczne więc husar stąd i husar stamtąd wyglądają bardzo podobnie. Swoją drogą z tego co wiem część jednostek do moda była już zrobiona przed tym jak ta gra wyszła.
Wersja do druku
No i co w tym dziwnego czy zaskakującego? Przecież to są jednostki historyczne więc husar stąd i husar stamtąd wyglądają bardzo podobnie. Swoją drogą z tego co wiem część jednostek do moda była już zrobiona przed tym jak ta gra wyszła.
Cymberkaj - była już o tym mowa w tym temacie.
Cytat:
Zamieszczone przez JanHetman
Cytat:
Zamieszczone przez Ensis
Miałem na myśli kirasjerów w pełnych zbrojach (_czarnych, jak już pisałem). Poza tym kiedy husaria używała pełnych zbroi???
Ok, może nie ostateczną wersję, ale taką, kiedy nie będzie wchodziła nowa łatka co kilka dni.
Skoro już nie można nic pisać, bo wszystko trzeba zgłaszać na ruskim forum to po co tu ten temat w ogóle? Nie można czysto merytorycznie podyskutować?
Temat jest przeznaczony do dyskusji, a nie do zgłaszania błędów. Jednak jeżeli chcesz prowadzić dyskusje, które nić nie zmienią, to droga wolna.
Nigdy takie czegoś nie sugerowałem.Cytat:
Zamieszczone przez rafalek91
Popieram Ensisa, po co pisać o błędach na tym forum? Nikt ich stąd nie zmieni :) i właśnie ta dyskusja jest bezcelowa. Chcesz poprawy błędów, translator i do Rosjan ;)
Z tym, że ludzie piszą o tymże brakiem realizmu jest brak 100000 mieszkańców w Moskwie itd, więc wolę spytać co ludzie myślą o tym i czy podzielają moje zdanie w tym temacie. Może ktoś mnie wyprowadzi z błędu np. i po co zgłaszać wtedy coś twórcom i truć im pierdołami?
Co do mieszkańców to jest chyba silnik medivala a po 2 są poziomy miasta co to za gra jak by ostatni poziom od 40 tys a jest po 100 tys mieszkańców na początku ?> Wole żeby warszawa miała np. 5000 i sobie ją rozwijać niż iż na łatwizne. A jak tak bardzo chcecie to sobie można dodać populacje. Chyba ,że Rosjanie by grzebali w silniku zwiększając przyrost , lv miast itp. Może i pierdoła ale jak poprawią może będzie mod lepsza.
Po pierwsze silnik MTW nie zezwala na miasta ze 100000 populacją i w ogole nie rozumiem tej dyskusji o liczbie ludności w miastach, przecież już w tą grę rozegraliście nie jedną kampanię i dobrze wiecie co się dzieje jak liczba mieszkańców miasta dobija do chociaż 40000.
Co do ataku husarii i kirasjerów to polecam czytać ten wątek. Husaria ma 17 ataku kopią, a szablą 12, czyli tyle ile inne elitarne oddziały jazdy. Husaria powinna mieć lepsze pancerze od Kirasjerów, bo pancerz był u nich grubszy.
Quiz o RON: http://rp1569.com/
W angielskiej wersji quiza niektóre pytania są nieprzetłumaczone i nadal tekst jest po polsku.Cytat:
Zamieszczone przez Ensis