Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Witam chciałbym poinformować iż mam problemy z komputerem i jeśli nie będzie odzewu z mojej strony na gg w przeciągu 3 dni od pojawienia się jakiejkolwiek kolejki to jest prawie że pewne iż PC mi padł i trochę zajmie mi czasu by kupić nowy sprzęt a święta tuż tuż wiec z wydatkami ciężko.
Wziołby tą jerozolimę i egipt.
U mnie sytuacja wygląda teraz nieciekawie: komputer wysiadł cały, nie mam innego dostępu do medka. Części potrzebne już zamówiłem, ale kiedy dojdą: jutro? za tydzień? za miesiąc? Nie wiem. Jak na razie w wko 31 dałem hasło do Szkocji Mefistowi i poprosiłem go o zastępstwo. Będę też sprawdzał inne KO (tylko jeszcze nie w tej chwili :D) i w razie czego na bieżąco znajdywał zastępców.
Znikam na parę dni
wracam w poniedziałek z południa
jeśli jakaś tura dojdzie do mnie
proszę jej nie ruszać
Amen
Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Znikam na parę dni
wracam w poniedziałek z południa
jeśli jakaś tura dojdzie do mnie
proszę jej nie ruszać
Amen
Pasuje do melodii Psalmu 23. :lol: Nie wiem, czy taki był zamiar :?: ;)
Tylko musisz końcówki przeciągnąć (np. "znikam na parę dniiiiiiii [pauza], wracam w poniedziałek z połuuudniaaaaaa [pauza], jeśli jakaś tura dojdzie do mnieeeeeee [pauza], proszę jej nie ruszać [krótko; długa pauza], Pan mym pasterzem, nie brak mi niczegoooooooo [oprócz czasu na KOoooooooo]. Amen).
Dobra, udało mi się doprowadzić komputer do porządku, i widzę, że tury jak zwykle wpadły wtedy, gdy mnie nie ma. :D
W mko 26 wstawiłem dobrą turę a w mko 22 ją zrobiłem, za to, że Zachar o mnie pamiętał. ;) Resztę zrobię jutro.
Mogę coś wolnego przejąć, najlepiej WKO, ale nie będę marudził :)
Szkocja Wko31- po hasło do Pitera lub MG;
Wko 32 wolna Sycylia po hasło do Avasila lub MG, w 32 jest tez Litwa i Genua.
Sycylia i Genua są skazane na porażkę. Natomiast Litwa odbiła się od dna i powinna przeżyć - obecnie ma 3 prowincje, Polska raczej zneutralizowana, nie powinna zagrozić już, z Danią pewnie dałoby się podpisać nieagresje.