Pokonałeś mnie tym tekstem. Idealne określenie naszych kopaczy ligowych :lol:Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Wersja do druku
Pokonałeś mnie tym tekstem. Idealne określenie naszych kopaczy ligowych :lol:Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Conte odwołuje się od wyroku.
A tu kolejne kilka słów na temat tej całej szopki:
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... proces.php
Zeznania składa na dobre oczy i wszystko co powie jest prawdą :lol: A swoją drogą świetny wywiad i naświetlenie sprawy, dzięki Marat.
A dziś Real gra z Barceloną superpuchar ;)
Niech wygrają lepsi, bez aktorzenia :DCytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
``````````````````````````````
Co do meczy naszych drużyn, nie będę komentował, wątpię by Wojskowi, a tym bardziej Śląsk awansował... :mrgreen:
Jeszcze jeden tydzien europejskich rozgrywek z udzialem rodzimych kopaczy :lol:
Przed meczem mówili że piłkarze Realu nie w formie. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Co tu powiedzieć. Śląsk tradycyjnie, lecą z LE, nie ma się co oszukiwać. Co prawda dosyć mam "honorowych porażek" ( tak częstych w naszym sporcie i nie tylko w nim ), ale należy Wrocławianom pogratulować, żeby nie wyjść na totalnego "hejtera". I to tyle na ten temat.
Powrót do Serie A, może kogoś to zainteresuje ( jak LCM-a ostatnio ;) ).
http://www.solojuve.com/oficjalny/wyrok ... zucona.php
Nie zmniejszono kary, zostaje jeszcze jedno odwołanie. Sama sytuacja to kpina.
Conte w końcu się odezwał i wyrzucił z siebie to, co leżało mu na sercu.
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... e_cz_1.php
Nie chcę tutaj robić z Juventusu ostatniego sprawiedliwego. Część kibiców tego klubu ( Polskich, więc moze nazwijmy ich sympatykami ) chciałoby uniewinnienia Juve za calciopoli, a zrobienia z Interu twórców tej całej afery. Mam trochę odmienne zdanie. Nie wierzę, że Stara Dama jest do końca czysta, jakaś kara należała im się, ale na pewno nie tak sroga, jak relegacja do Serie B i ujemne punkty. Inter jest szemrany, jeżeli chodzi o udział w tej aferze. Cała sprawa bardzo śmierdzi, mają swoje za uszami. Nie ma co się nad tym rozwlekać.
To co dzieje się dziś, to jest jedna, wielka kpina. To już sądy kapturowe i "hiszpańska inkwizycja" ( której nikt się nie spodziewa ) była lepsza :lol:
Na podstawie zeznań jednego łebka, bez twardych dowodów w postaci nagrań, rozmów telefonicznych, skazuje się - być może ( ja wierzę Antonio ) - niewinnego człowieka. Reszta piłkarzy Sienny temu zaprzecza. Carobbio ( ten podpierdalacz, nazywajmy rzeczy po imieniu ) kręci. Podczas gdy wychodziły na jaw nowe fakty i inni piłkarze zaczynali oskarżać go o kolejne mecze, ten zaczynał mówić o udziale Conte, właśnie w tych meczach. Przecież tutaj widać jak czarne na białym, że gość kłamie dla własnej korzyści. Co na to prokurator Palazzi? To jest progresywne wzbogacanie zeznań :lol: Jakaś nowomowa, szopka w biały dzień.
Nawet osoby sympatyzujące z innymi klubami i często najeżdżające ostro na Juve, mówią, że tu jest coś nie tak ( dziennikarze - kibice Interu, kontrowersyjny prezes Palermo, Zamparini ).
Mam nadzieję, że ta kuriozalna sprawa, nie przeszkodzi Juventusowi w powrocie na szczyt. Co najwyżej lekko ich wyhamuje. Włochy to chyba jeszcze dzikszy kraj od Polski...
[youtube:3hqq4fvi]http://www.youtube.com/watch?v=aDbEfhY7tqk[/youtube:3hqq4fvi] hahaha nie mogę się napatrzeć na tą akcję :lol: Jakby nie VV to byłoby po zabawie a tak to jeszcze się Real może łudzić na zgarnięcie superpucharu, bo z taką grą wielki szans na to nie ma.
Cała sprawa z ugodą śmierdzi mi tym, że Conte jednak był umoczony, ale z drugiej strony, nie ma żadnych solidnych podstaw na skazanie go. Nie mówiąc już o twardych dowodach, które w sądzie powinny brać górę nad wszystkim. Święta racja jeśli chodzi o podsumowanie Carobbo. Ale największym szokiem dla mnie są słowa tego członka Trybunału, którym powiedział, że Conte powinien się cieszyć, że dostał tylko tyle! Groźba? Wydaje się, że coś jest na rzeczy i jakieś grupie zależy na poszarpaniu Juventusu. Pytanie tylko komu za to płacą? Sędziom? Prokuratorom? Podsumowując: szopka taka sama jak w Polsce.