Te całe gran derbi to jest jakaś parodia. Same faule, wymuszenia, symulacje, a mało dobrej gry. Nie wiem, czym tu się jarać. :o
Wersja do druku
Te całe gran derbi to jest jakaś parodia. Same faule, wymuszenia, symulacje, a mało dobrej gry. Nie wiem, czym tu się jarać. :o
To, że na boisku biega w gran derbi 1/2 najlepszych grajków świata ;)Cytat:
Te całe gran derbi to jest jakaś parodia. Same faule, wymuszenia, symulacje, a mało dobrej gry. Nie wiem, czym tu się jarać.
To akurat było spoko - zwłaszcza 2 połowa.
I 1/2 najlepszych płaczków świata :lol:
Dzis rusza Serie A, na początek Juve-Parma i Fiorentina-Udinese. Zwłaszcza ten drugi mecz może być ciekawy, bo Viola zrobiła kilka interesujących zakupów ( Borja Valero, Aquilani, Cuadrado ).
Tak jakby we włoskiej lidze ich nie brakowało. Co nie zmienia faktu, że czasem w tych super klasykach jest więcej teatru niż piłki ;)Cytat:
I 1/2 najlepszych płaczków świata
Kiedy? :PCytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Spotkania w Lm Realu i Barcelony :D
Barcy z Realem ogladalem tylko druga polowe i jestem zadowolony :D sędzia naprawde duzo akcji puszczał jak na hiszpanskie realia
P.S. A getafe ladnie dzis z Realem powalczyło no i oplacilo sie ;)
Dobrze, że akurat tego meczu nie oglądałem ale ponoć Real grał straszny piach i zasłużył na porażkę. Barca już 5 pkt przewagi :D
Modric w Realu ;)
Fornalik przebił Smudę powołując do kadry Saganowskiego. A myślałem że Smudy nie przebije nikt. ;)
A tu Sagan 3 bramy sieknie 8-)