Liczyłem, że Juve trafi na United, bo tradycja ich pojedynków jest ciekawa ;) No ale może to i lepiej, że nie trafili, bo ta Benfica jest całkiem dobra.
Wersja do druku
Liczyłem, że Juve trafi na United, bo tradycja ich pojedynków jest ciekawa ;) No ale może to i lepiej, że nie trafili, bo ta Benfica jest całkiem dobra.
Mam pytanie:
jaki typujecie wynik meczu dziś o Superpuchar? Poza Barsą to liga hiszpańska mi...jest tak średnio na jeża, angielska też, ale gdyby Atletico wygrało byłby to fajny policzek dla gigantów finansowych :) Chociaż Atletico też nie należy do biedaków, to im dużo brakuje :)
Chelsea wydaje się być w gazie z nowymi nabytkami, takimi jak Hazard. Także stawiam na nich.
Ja na Atletico, wolę kibicować tym słabszym ;)
Nie no bez jaj, kadrę mają całkiem niezlą.Cytat:
Tak sobie , ja liczyłem na jakiejś mocniejsze zespoły , inaczej pewnie znowu podejdą lekceważąco i się skończy na fazie grupowej.
To chyba musisz Chelsea kibiciowac :lol:
Falcao... nawet nie będę komentował, wyborny napastnik.
Te podanka Atletico o wiele bardziej mi sie podobają niż przereklamowana tiktaka od pana Tiktaka :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Niby rok temu też była dobra , a zespoły nawet chyba jeszcze słabsze niż teraz . I jak wyszło ?
Falcao rozjechał Czelsi, to fajne :mrgreen: , a w naszej skopanej, bez względu co o niej myślę :D cudny wynik, milicjanty przegrały z Polonią, czyżby Smuda wlezie na stołek trenerski Wisły?
W domyśle chodziło mi o biedniejszych; eh, kiedyś były takie czasy, że deportivo jechało 4:0 Milan u sibie w LM. Szkoda, że tak rozwalono tą ligę. Gdyby hiszpańska piłka miała kasę anglików to byłyby bez kitu gwiezdne wojny a tak to po raz kolejny hiszpanie pokazują drewnianym angolom jak się w piłę gra, by potem sprzedać co lepszych grajków na wyspy ;)Cytat:
To chyba musisz Chelsea kibiciowac
Generalnie niezłe drewno to Chelsea, grali bez zaangażowania, nie rozumiem takiego podejścia.
Ciekawe kiedy go sprzedadzą :D Zajebistym napastnikiem jest już od 2 lat. Nie ma co, interes zrobiło Atleti sprzdając przeciętniaka Agguero kosztem takiego grajka ;)Cytat:
Falcao... nawet nie będę komentował, wyborny napastnik
[youtube:1cipq4xb]http://www.youtube.com/watch?v=BeJ-6nBcE5I&feature=related[/youtube:1cipq4xb]
Ale Manchester ma co jakiś czas taki sezon, że gra beznadziejne w LM by potem wrócić w dobrym stylu ;)Cytat:
Niby rok temu też była dobra , a zespoły nawet chyba jeszcze słabsze niż teraz . I jak wyszło ?
No nie? Zamiast męczyć widzów milionem podań do tyłu Atleti jak i Real - klepka i szybkie kontrataki i od razu się coś dzieje;)Cytat:
Te podanka Atletico o wiele bardziej mi sie podobają niż przereklamowana tiktaka od pana Tiktaka
Aguero cienki? Bez komentarza.
Swoją drogą Kolumbia ma całkiem ciekawy skład. Na obronie: Zapata, Armero, Zuniga; w pomocy Guarin, Rodriguez, Cuadrado; w ataku Muriel z Falcao. Mogą zamieszać w Brazylii, jeżeli awansują.
Kiwacz jakich wiele, ja go z ligi hiszpańskiej pamiętam, że było dużo hałasu o nim a jak przychodziło pograć z Realem czy Barceloną to jakoś Aguero znikał.Cytat:
Aguero cienki? Bez komentarza.