No tak, bo strzelenie 23 bramek w jednej z najsilniejszych lig świata i poprowadzenie drużyny do mistrzostwa to typowy objaw bycia zwykłym przeciętniakiem.
Wersja do druku
No tak, bo strzelenie 23 bramek w jednej z najsilniejszych lig świata i poprowadzenie drużyny do mistrzostwa to typowy objaw bycia zwykłym przeciętniakiem.
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
W dodatku w pierwszym sezonie w tej lidze.
Ja osobiście jestem od jakiegoś czasu fanem samego Aguero, po prostu uwielbiam patrzeć na jego grę.
Może w Anglii się rozkręcił, w Hiszpanii był wielkim talentem - strzelał 15,16 goli w sezonie. Zobaczę jak w Lm pogra i co pokaże z Realem ;)
;)Cytat:
No tak, bo strzelenie 23 bramek w jednej z najsilniejszych lig świata
W Silvie nie zapomniałeś ;) Przeciętny był a Atletico i Argentynie, może w City się wyrobił. Natomiast w porównaniu napadziorów Falcao Aguero i interes jaki zrobiło Atletico na sprzedaży tego pierwszego - to raczej nie mam złudzeń kto jest lepszym napastnikiem ;)Cytat:
poprowadzenie drużyny do mistrzostwa to typowy objaw bycia zwykłym przeciętniakiem
Hiszpańskim zawodnikom lezy liga angielska.Cytat:
W dodatku w pierwszym sezonie w tej lidze
Essien na wypożycieniu w Realu :roll:
Póki co panowie LM ma zdobytą Czelsi, LE Atletico, gdzie jest Atletico w LM? Gdzie jest FC Porto co niedawno tez tak piknie zagrało w LE? W LM nie zaistniało ostatnio...Po prostu zaczyna dziać się to, co kiedyś ostrzegał jakiś trener francuskiej drużyny nie pamiętam który :cry: , że przy takiej ilości spotkań jakie mają zawodnicy, nie dość że medycyna musi ich wspierać w różnoraki sposób ;) , to będą rezygnować z niektórych rozgrywek, nie ze względu na lekceważenie ich, ale po prostu kwestia zachowania sił na cały sezon, bo to już nie pierwszy raz jak coś takiego się dzieje, nie tylko w przypadku tego spotkania...Co nie ujmuje klasy temu meczowi, a szczególnie Falcao :D
Barcelona tam wygrała z Porto ;) Chelsea tą LM wygrało na mega szczęściu, które gdzieś wczoraj uleciało ;) Ale przez ostatnie 10 lat zasłużyli na triumf jak mało kto, fajnie, że wygrali ale jak mają katować widza takim drewnianym stylem, to niech lepiej dostają po 4:1 ;)
Gwiazdy wygrali z politykami 2 :1. Donaldinho nieźle grał :lol: Nie mówiąc o Kaliszu :lol:
Legia dziś zagrała jak przystoi przyszłemu mistrzowi ;)
Hulk w Zenicie St.Petersburg? Szczena mi opadła...