Wynik dobry, remis na ciężkim terenie, kibice sobie trochę porzucali, może dzięki temu Czarnogóra wygra w przyszłości coś w kosza. Kołtuń i Zborek rozpływali się nad Vuciniciem i w mniejszym stopniu nad Joveticiem, ach to ich fapanie :lol:
Wersja do druku
Wynik dobry, remis na ciężkim terenie, kibice sobie trochę porzucali, może dzięki temu Czarnogóra wygra w przyszłości coś w kosza. Kołtuń i Zborek rozpływali się nad Vuciniciem i w mniejszym stopniu nad Joveticiem, ach to ich fapanie :lol:
Mecz meczem ale to co Obraniak zrobił i to nie pierwszy raz to po prostu woła o pomstę do Nieba. Gościu nic nie daje zespołowi od dłuższego czasu a teraz jeszcze okazuje się że to taki Cantona na Polską modłę tyle że bez takiego talentu. Wynik dobry? To zależy jak na tym tle wypadnie Angila i Ukraina wtedy powiemy czy wynik był dobry.
Ja patrze pod kontem poprzednich eliminacji Czarnogóry ( dwa remisy z Anglią i wywalczenie baraży ), tego, że to trudny teren, co było zresztą widać ( kibice potrafią zrobić prawdziwe piekło ). A Obraniak dobrze zrobił, uratował nam remis, brawa dla niego! Fornalik dziś mówił, że gdyby nie on, to zagrałby o pełną pulę. Czyli po kilku nieudolnych atakach naszych nielotów, poszłaby kontra Czarnogórców i byśmy przegrali ten mecz :lol:
Moim zdaniem powinni podziękować Obraniakowi na kolejne mecze , Meksyk teraz Czarnogóra a za chwilę z Anglią na Wembley przy stanie 1-0 dla Polski.
Po za tym ten chłop będąc już 3 lata reprezentantem PL jedynym słowem jakie potrafi powiedzieć po polsku to popularne "kurwa" - trochę mało nawet jak na piłkarza.
Z tego co słyszałem w wywiadach różnych dziennikarzy to ten chop kiepsko integruje sie z reszta zawodników.
Poza tym kiepsko gra. Jedyny jego plus, że w zasadzie to jedyny zawodnik z kadrze, który umie wykopać piłkę z rożnego albo wolnego, by ta mniej więcej leciała w stronę naszych graczy ;) - tj celnie ją zagrać albo spróbować uderzyć z wolnego - co już mu gorzej idzie. Trochę za mało, gdyby rzucał takie piły jak Beckham, to mógłby grać ale jak na razie tego nie robi, więc jego postawa to trochę za mało by grać w 1szej 11...
2:2 z Tytanem piłki nożnej Czarnogórą, wynik satysfakcjonujący.
Mecz z Mołdawią to żenada a wynik szczęśliwy choć do 70 minuty nie było wiadomo czy wygrają ten mecz
Zapłaciłem za transmisje i tak jak roin mówisz do 70 min nie było co oglądać
Od dluzszego czasu odnosze wrazenie ze nasze rodzime "gwiazdeczki" robia laske ze zakladaja bialo-czerwone barwy i zmuszaja sie do biegania,a raczej czlapania,za pilka...Karny niesluszny,druga bramka fartowna i az mi szkoda Moldawian ze nie strzelili prznajmniej jednej bramki,na ktora w pelni zasluzyli gdyz to oni byli druzyna z inicjatywa.Z taka gra lepiej wywiesic recznik przed spotkaniami z Anglia oraz Ukraina bo zanosi sie na ostre strzelanie ale do bramki Tytonia niestety :?
W klubach biegaja jak poparzeni zas w reprezentacji jakby im ktos nogi lancuchami poskuwal...zenada
Oczywiście, że karny był słuszny. Piszczek dostał kopa w achillesa