No tak, dobry meczyk.
Wersja do druku
No tak, dobry meczyk.
Ale, że Dudka na Mundial nie wzięli. :mrgreen:
Skład reprezentacji Polski:
Przemysław Tytoń - Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Kamil Glik, Jakub Wawrzyniak – Grzegorz Krychowiak, Eugen Polanski – Paweł Wszołek, Ludovic Obraniak, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski. :roll:
Jakoś mam złe przeczucia, ale może się mylę :)
Grunt, że Brazylia zaczyna coś pokazywać, a raczej Kaka, ale to tylko mecz towarzyski i przeciwnik taki sobie :D Ale Kaka wraca do formy ;)
Ja pier... no tylko w POlsce jest mozliwe wybudowanie stadionu za miliardy z dachem,ktorego nie mozna uzyc oraz murawa bez wysokiej klasy drenazu :lol: :lol:
Nie mozna zasunac przed deszczem...ze wzgledu na bezpieczenstwo kibicow :mrgreen: a wiadomo ze bedzie padac w stolicy od wczoraj :lol:
Blamaż, szkoda gadać, powinien być walkower dla Anglików i może to by ich czegoś nauczyło, mam na myśli Muchę i całą plejadę elyty PZPNowskiej... :cry:
Tylko w Polsce i u Ruskiej swołoczy takie rzeczy mogą się zdarzyć :shock:
W normalnym kraju juz nastepnego dnia polecialy by glowy po takiej obsuwie :oops: :oops: ...powinno sie utopic caly pzpn w tej sadzawce na Narodowym :evil:
FIFA powiedziała , że gra może się odbyć przy ówczesnych ( kilka godzin temu ) warunkach , a na samo zasunięcie dachu nie zgodziły się obie drużyny
haha Szwecja z Niemcami odrobiła czterobramkowa strate w 30 minut :D
[youtube:2a1oka32]http://www.youtube.com/watch?v=jJ4Gn8XaoGg&feature=player_embedded[/youtube:2a1oka32]