Witam , pojawia sie w grze Zakon Krzyzacki na ziemiach Polski i Litwy ?? albo jest tylko wzianka ze powstal ?? i czy mozna grac Zakonem w kampani
Wersja do druku
Witam , pojawia sie w grze Zakon Krzyzacki na ziemiach Polski i Litwy ?? albo jest tylko wzianka ze powstal ?? i czy mozna grac Zakonem w kampani
Jest tylko wzmianka o ustanowieniu zakonu i pojawienie się generała na Litwie, reprezentuje on jednak cesarstwo i tam się udaje, sam zakon jako taki się nie pojawia, Niemcy w odpowiednich kapitularzach mogą rekrutować jednostki krzyżackie. Zakon Krzyżacki nie jest grywalną frakcją.
Witam czy dałoby się umieścić submod romanoi v3.1 exara z bellum 6.3 do 7.0.Bardzo podobają mi się łucznicy monaspa z tego submoda. Pozdrawiam.
Marne szanse niestety, Exar się nie pojawia od dawna.
Jest moze jakas opcja ktora dodaje zeby byla bardziej widoczna krew w walce
Nic mi nie wiadomo, był submod taki ale do SS chyba, nie wiem czy by działał na Bellum.
Pierwszy raz się z tym spotykam, ale grając abbasydami populacja Bagdadu wzrosła mi do 250 000 ludków :P szok
Coś robię źle, czy w tej wersji nie ma możliwości zaproponowania poddania się załogom obleganych miast ani doszkalania swoich agentów?
Chyba skrypt na poddanie albo jest wyłączony albo po prostu nie działa.
Chciałem na nowym laptopie pograć w Bellum. Zainstalowałem przez Steam medka+kingdom a potem moda w 2 partach + bugfixer ale przy odpaleniu moda, pojawia się okno poleceń i tyle...
Nie wiem czy wina może windowsa czy może ja źle zainstalowałem.