kizi ma fajną na avatarze :)
Wersja do druku
kizi ma fajną na avatarze :)
http://www.adrants.com/images/eva_me...lvin_klein.jpg
Wolę latinoi niż japan-pedophilie. :mrgreen:
Exar wiesz coś więcej nt Twojej Pani?
Co powiecie o naszej najnowszej miss polonia? Wg mnie choć takie konkursy to kwestia gustu, to wg mnie wybór akurat tej kandydatki to jakieś nieporozumienie... :?
Mam bardzo niską opinię o konkursach miss, rankingach czasopism i wszelkich tego typu rzeczach - czasami takie pasztety się tam trafiają, że aż szkoda oglądać.
Co rozumiesz pod tym pojęciem? Chodzi ci o unikatowość np. stroju, makijażu?Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Jaka moda taki styl. Kobiety przynależące do innych grup kulturowych, też mają własnąCytat:
modę i jakbyś mieszkał między nimi 20 lat, to też by ci się wydawało, że mają ten sam styl.
A jaką masz pewność, że kobiety, które tobie się podobają nie mają tego?Cytat:
Liczyłem na taką odpwoiedź twojej strony, domyślałem się, że zwrócisz uwagę na posługiwanie się stereotypami. Ale ja nie biorę swych opinii z powietrza, a tym bardziej z dowcipów. Po prostu tak uważam. Obok Polek w elicie europejskiej stawiam również Hiszpanki oraz Włoszki.Cytat:
A propos, Rapsodzie napisałem, że Polski to jedne z najładnieszych kobiet w Europie, a nie, że są najładniejsze na świecie.
To jest jednak różnica.
Co do naszej Miss to i tak nasze babsko było ładniejsze. A te pytania do kandydatek to już całkowita porażka...
"Co oznacza skrót CBA"
i genialna odpowiedź pani:
"Centralne biuro śledcze"
:DMegan Fox :PCytat:
Zamieszczone przez Mariooooo
A gdzie miałeś okazję naoglądać się tak Hiszpanek i Włoszek?Cytat:
Liczyłem na taką odpwoiedź twojej strony, domyślałem się, że zwrócisz uwagę na posługiwanie się stereotypami. Ale ja nie biorę swych opinii z powietrza, a tym bardziej z dowcipów. Po prostu tak uważam. Obok Polek w elicie europejskiej stawiam również Hiszpanki oraz Włoszki.
A propos, Rapsodzie napisałem, że Polski to jedne z najładnieszych kobiet w Europie, a nie, że są najładniejsze na świecie.
To jest jednak różnica.
Poza tym... Na jakiej podstawie twierdzisz, że polki są ładniejsze od Portugalek, Szwedek, Norweżek, Greczynek, Chorwatek, Węgierek, Serbek, Szwajcarek, Belgijek itp?
Polki, przynajmniej w młodym wieku, to albo glaniary i inne babochłopy, które mają w sobie mniej kobiecości niż Eric Butterbean, albo po prostu plastiki. Bardzo niewielki jest procent kobiet z klasą, które potrafią się dobrze ubrać... I o siebie zadbać. Badania higieny Polek:
-1/3 w ogóle nie widzi potrzeby żadnej depilacji
-tylko 24% codziennie myje włosy (WTF?!), a 14% myje raz w tygodniu albo rzadziej (W-T-F?!)
-17% Polek nie widzi potrzeby kąpać się codziennie, 2% nie widzi potrzeby kąpieli całego ciała W OGÓLE
-8 procent nie używa w ogól antyperspirantów i dezodorantów
-1/4 nie używa żadnych środków higieny intymnej
-20% nie zmienia bielizny codziennie
-61% ludzi w Polsce nigdy nie kupiło luksusowego kosmetyku
-Średnia wydatków miesięcznych na środki czystości to 17 zł
I nie twierdźcie, że te dane są z przysłowiowej d*py wzięte. To czuć.
jakby z mężczyznami było lepiej :lol:
a co do innych nacji... mam wyrobione zdanie, bo widuje czesto dziewczyny z erasmusa w bibliotece. I od razu z daleka widać, że nie są to Polki...
wyluzowane, uśmiechnięte, ubrane zupełnie inaczej- ze smakiem, ale i bez przesady- w workowatym dresie, kolorowej koszuli i zgrabnych pantoflach. Swiat się skonczy jak Polka za odpowiedni strój do wyjścia przestanie uważać ten sam co do koscioła :lol:
W kwestii higieny nie ma równouprawnienia. Faceci też powinni być czyści, ale nie noszą długich włosów, nie mają potrzeby depilacji, nie muszą stosować higieny intymnej itp. :). O ile większość kobiet lubi facetów z 3dniowym zarostem, to nie znam przedstawiciela płci męskiej lubiącego trzydniowy zarost u kobiet :D.Cytat:
Zamieszczone przez glaca
przecież to nieprawda ;)Cytat:
ale nie noszą długich włosów, nie mają potrzeby depilacji, nie muszą stosować higieny intymnej itp.