A właśnie, że wygrasz, miałem kampanię Anglią, podczas której nie zdążyłem wypełnić celów i niby przegrałem, ale po kilkuset turach zająłem prawie całą mapę i wyświetlił mi się komunikat zwycięstwa :)
Wersja do druku
A właśnie, że wygrasz, miałem kampanię Anglią, podczas której nie zdążyłem wypełnić celów i niby przegrałem, ale po kilkuset turach zająłem prawie całą mapę i wyświetlił mi się komunikat zwycięstwa :)
No jak po zajęciu całej mapy dopiero to się nie dziwię ;)
Sory za post pod postem ale potrzebne mi takie coś :P
Wie ktoś gdzie można znaleźć zestawienie jednostek, ich statystki itd ? W jakim pliku ? Chodzi o Teutonica ;)
Bo włączanie i wyłączanie w grze każdej frakcji jest trochę męczące...
Tutaj znajdziesz wszystko od A do Z ;)
http://totalwar.honga.net/versions.php
Wielkie dzięki zając ;) Porównywanie jednostek ciekawe i pomocne :D
Ja zadam takie pytanie,na jakim poziomie bitwy powinien grać doświadczony gracz TW ?
Grałem na vh\m ale bitwy załatwe, aczkolwiek jeżeli z poziomem trudności bitwy jest tak że komp dostaję premie do statystyk do podziękuje za wyższy;d
Chodzi o ot że jest mi załatwo,może jakieś mody ?
Nie, komp nie ma lepszych statystyk. Po prostu gra lepiej i o dziwo czasem próbuję Cię oflankować. Graj na vh/vh ;)
Dzięki Krzyżak ;)
W romie były + do statystyk ;\
Dziwne, przysiągłbym, że w Medievalu II jednostki wroga na VH zmieniają się w cyborgi i koszą wszystko jak leci.
Nie, po prostu Sztuczna inteligencja idzie w górę ;) Obroń dupsko w bitwie i oflankuj wroga to wygraną na heroiku gwarantowaną ;)