Re: Patche - temat zbiorczy
Na legendarnym to logiczne że z każdym wojna, bo nawet średni gracz by wyszedł zwycięsko z walki 3 nacje na jedną a tak to trzeba pokombinować by wytłuc niezliczone zastępy wroga. Jak za trudny poziom to radziłbym na bardzo trudnym zagrać niż na legendzie.
Mnie działa wszystko ok, fajne są nowe symbole legionów(tak cieszą mnie takie rzeczy), wczoraj rozpocząłem nową kampanie, jedyne co mnie denerwuje to, że jak kontynuuję bitwę, żeby "dorżnąć watahę" to po zabiciu ostatniego przeciwnika bitwa się nie kończy, trzeba z niej wyjść ręcznie. I jeszcze jeden zabawny błąd- świta generała - zamiast Triari są legioniści weterani (w III w p.n.e.)
A wlasnie, co do symboli, tez tak macie ze nie wazne jaki symbol ustawicie to w czasie bitwy signifier mimo wszystko niesie jeden i ten sam symbol? Bo jesli to normalne to bez sensu tak naprawde jest wybierac te znaki legionu.
A odpowiadajac koledze wyzej, zmiana swity generalskiej wynika z rozwoju technologicznego i bodajze po wynalezieniu podzialu na kohorty zamiast triarii sa legionisci weterani. Wiec to nie zaden bug.
Symbol legionu na mapie kampanii nie jest związany z symbolem niesionym przez signifera. Nie za wiele wymagasz od "fachowców" z CA? ;)
No tak rozumiem , że na legendarnym ma być ciężko, ale bez jaj. Frakcje z którymi mam stosunki praktycznie doskonałe(np egipt +284) wypowiadają mi z dupy wojne , po wypowiedzeniu której mają nadal +224 a mnie atakują. Totalnie bezsensowne. To tak jak bym podszedł do swojego najlepszego kumpla którego bardzo lubię i mu natukł ot tak bez powodu...
Czeka ich jeszcze sporo pracy.
Wojnę wypowiedziała mi nacja pod Cyrenajką, którą następnie podbiłem. Miasto rozwinąłem do zarządca (miasteczko) 2, świątynia Gai 2, i Neptuna 3. Armie zabrałem, a o regionie zapomniałem na ponad 30 tur. Później patrzę sobie a tu pozostałe miasta w rękach buntowników :roll:
Komputer na 3 miastach (w tym stolica prowincji) nie był w stanie narzucić swojej dominacji kulturowej.
Usprawiedliwienie jakie dla niego znalazłem to że:
- Miałem zawarte z nim pon i umowę handlową.
- Wojował skutecznie z Egiptem.
marko1805 Prosze Cie... zrobienie kilku modeli znaku legionu to tak wiele? A napewno gralo by sie z takim "smaczkiem" przyjemniej
Całkowicie się z Tobą zgadzam ,ale nie liczyłbym na to ze strony CA.
u mnie po becie patcha 4 jest super progress na mapie kampanii ;)
tak trzymac CA!
Witam .Mam pytanie.Czy patche do RTW II musze po kolei instalowac? !,2,3 i 4 beta.Czy mozna sciągnac 4 patch i w nim bedą pozostale trzy? EOI prosilbym o link do sciągniecia patchów do RTW II .Bo w steam nie mam zielonego pojecia gdzie go znalezc i jak sciągnąc