To swoją drogą. Dostali kase z naszych podatków to moga sobie pozwolić na wynajęcie floty autokarów dla swoich biednych wyborców. Odnosząc się jeszcze do narodowców... Osobiście nie jestem wielkim sympatykiem narodowców czy Mariana Kowalskiego, który mówiąc wprost odwalił lipe z Kukizem, jest zazdrosny o jego sukces. Mimo to gdy widze jak media i lewica traktują tych ludzi( zresztą Kukiza też) to mam chęć rzucić wszystko i wyjechać z tego kraju. Coraz częściej mam wrażenie że w Polsce nie warto się starać zrobić czegoś dobrego dla Ojczyzny i Narodu bo ten właśnie Naród już przepadł.
EDIT. Dodam jeszcze, że nie mam pojęcia czym się kierują ludzie, którzy głosują na Nowoczesną. Będąc w Sejmie już pół roku nie zrobili kompletnie nic dobrego a notowania tej partii ciągle skaczą w górę. Dodatkowo lider tej partii to kompletny oszołom pozbawiony elementarnej wiedzy. Jeśli tak wygląda świadomość polityczna Polaków chyba Stonoga miał racje. Pomijam już te Pisy i Po bo nie chce mi się nawet rozpisywać.