Ale w meczach UTD to już jest traktowane jako normalka :D
Wersja do druku
Ale w meczach UTD to już jest traktowane jako normalka :D
Zazwyczaj to działa w obie strony ...
W Serie A też aferka, Catania strzela Juve prawidłowego gola, sędzie gwiżdze spalony, potem Juve strzela po spalonym i mecz kończy się 1:0... Oczywiście całe odium skupia się na Starej Damie, kolejna sprawa ala gol Muntariego.
Grunt ze Jaga pokonala Kolejorza w Poznaniu i paradoksalnie stala sie jedyna druzyna w Extraklasie,ktora jeszcze nie przegrala na wyjezdzie :lol: a zazwyczaj to w domu byla nie do zdobycia ;) No musze przyznac ze szmugler fajek cos tworzy z ta druzyna...ale sprzedazy Makuszewskiego nie wybacze :lol:
Serie A to juz w ogole, moga sie te kluby zaczac bic z liga holenderska. Poza Juventusem nie ma tam zadnej bardzo dobrej druzyny :?
Zauważyłem niestety :/ W środę rewanżyk mam nadzieje na wygraną Chelsea :twisted: A w weekend aby Arsenal wygrał z ManU choć za nimi nie jestem to teraz pałam nienawiścią do ManU :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Rafi
High Five! :mrgreen:
Arsenal w Capital one Cup z Reading przegrywał 4-0 w 40 minucie i wygrał 5-7 :D co to byl za mecz :D
Cholera jasna, a ja nie obejrzałem, bo stwierdziłem, ze nic ciekawego tam nie będzie :P
[youtube:8vyjuga8]http://www.youtube.com/watch?v=czdVs4vOxsg[/youtube:8vyjuga8]
Cytat:
Zamieszczone przez Rafi
INCREDIBLE!