Marat gdzie relacja meczu Juve? :D
Wersja do druku
Marat gdzie relacja meczu Juve? :D
Akurat nie miałem czasu, ale i tak pewno będziesz sugerował coś innego 8-)
No cóż, serie przerwana w najgorszy z możliwych sposobów, bo u siebie i z merdaczami, teraz się będą tym pysznić. W sumie mecz był raczej wyrównany, a dokładniej, raczej słaby. Już od początku źle mi się oglądało, bo bramka w... 20 sekundzie ze spalonego... Może to i lepiej, że przegrali, nie będzie kontrowersji. Zimny prysznic na głowy piłkarzy, trenerów i kibiców i to się przyda, bo od początku sezonu grają padakę, a to że wygrali 9 meczy i po jednym przegrali oraz zremisowali mogą zawdzięczać słabiutkiej lidze. Liczę teraz na 4:3:3 z Pepe na prawej stronie w meczu z Pescarą ( bo w LM chyba nie zaryzykują ), bo to 3:5:2 nie działa w tym sezonie tak dobrze, a w 4:3:3 grywali bardzo dobrze w ataku w tamtym roku. Nie widzę szansy na awans w LM z taką gównianą grą, bo trzeba by pokonać Chelsea u siebie... niby możliwe to jest, ale trudno w to uwierzyć. No chyba, ze w najblizszych dwóch meczach z outsiderami z Nordsjeallandu i Pescary wygrają zdecydowanie po 3:0, a potem zdominują solidne Lazio. Brawa dla Stramaccioniego, nieźle poukładał ten zespół.
Milan wczoraj też odpalił i wygrali 5:1, Szary kolejna bramka i asysta.
Oglądałem dziś w tv mecz Lechii z Legia . O samym meczu nie będę dyskutował , ale zwróciłem uwagę na stan murawy. To normalnie skandal aby grać na takim boisku , przecież ta murawa wyglądała jak by sie na niej krowy miały paść , co z tego że mamy piękne stadiony jak taka murawa wręcz obrzydza . Niestety taka murawa jest na większości stadionów starych i nowych. Czy Polacy na prawdę nie potrafią zakupić porządną murawę i o nią zadbać! Tfu :roll:
Zapomniałem polecić na dziś wieczór mecz Roma-Palermo. Jak grają Rzymianie, to zawsze jest dużo goli i często elementy satyryczne :mrgreen: Nie inaczej było też dziś, wygrali 4:1. W drugiej połowie Tottiego zmienił Destro, szybko dostał żółtko za faul, a po chwili strzelił gola i zdjął koszulkę, za co sędzia wlepił mu drugą żółtą :lol: Nie wiem dokładnie ile chłopak pograł, ale tak z 10-15 minut max 8-)
No to City praktycznie leci z LM, mam nadzieję, że nie będe musiał napisać jutro tego samego o Juve...
Trzeci raz wątpię w Borussie i trzeci raz mnie zaskakują. Jednak w lidze padaka, trochę za krótka ławka - a w sumie to jej brak, bo nie ma tam za wielu solidnych zmienników, trzeba grać każdy mecz żelazną jedenastką. Trochę przypomina mi się Napoli z zeszłego sezonu, w lidze padaka, w LM świetna gra.
Czyli jest jak powiedzialem, Borussia i Real wychodza z grupy :D
Legia ma kurdupla Koseckiego zas Jagiellonia Franka ;)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91 ... akcje.html
Chelsea myślała, że drugi raz z rzedu namiesza w LM tylko się broniąc? Brawa dla Di Mateo za taktyke, ładnie ich Juve wypunktowało. Teraz wystarcza remis z Szachtarem, który przy takim wyniku wychodzi z pierwszego miejsca.
No Chelsea limit szczescia wyczerpalo w tamtym sezonie ;)