To prawda, ale w Warhammer TW jakby nie było nie ma wiele lasów w Imperium i w Bretonnii, które można byłoby zamienić na nowe prowincje. Tutaj jak dla mnie jest pies pogrzebany.
Wersja do druku
To prawda, ale w Warhammer TW jakby nie było nie ma wiele lasów w Imperium i w Bretonnii, które można byłoby zamienić na nowe prowincje. Tutaj jak dla mnie jest pies pogrzebany.
Cena DLC mnie zbulwersowała :O.
Tym bardziej bo przeglądając te DLC widzę, że coraz bardziej robione są po łebkach.
Gdzie się podziały czasy takich DLC jak RoS czy Ikko-Ikki pack :(?
Jak dla mnie, w Romku 2 i Attyli większość DLC była spoko, zarówno kampanie (zwłaszcza ta Scypiona i Belizariusza), jak i dodatkowe kraje. Pozostaje mieć nadzieję, ze Warhammer ma po prostu zły start i później będzie ok.
Albo że jest to test, ile ludzie mogą zapłacić za tak niewiele(według mnie to dlc daje dużo mniej niż te z poprzednich gier).Cytat:
Pozostaje mieć nadzieję, ze Warhammer ma po prostu zły start i później będzie ok.
Co do oceny DLC, chyba lepiej poczekać na Race Packi i Lord Packi, wtedy można będzie całość ich warhammerowskiej polityki ocenić. Teraz mamy tylko jedną kampanie- z (prawdopodobnie) jedną grywalną frakcją; i trudno jest ocenić ich politykę wydawniczą. Miejmy tylko nadzieję, że Race i Lord Packi to nie będzie skok na kasę i będą miały ciekawą i obszerną treść.
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War...e_Content_Blog
Zgodnie z powyższą rozpiską na pierwszy ogień dali "campaign packa",co by nie mówić zawartość zgadza się z podanymi wcześniej założeniami...Szkoda tylko że jak już się na to zdecydowali to nie zrobili tej kampanii porządnie.
To co jest dla mnie jednak najgorsze (poza samą koncepcją tego "samouczka") w tej mini kampanii jest to że nie daje ona nic dla już istniejących ras w grze. Bo mogli w nią zachęcić też wielbicieli Imperium np. Nowym LL Borysem i np. 1-2 nowymi jednostkami.
FLC traktuje tu jako coś całkowicie osobnego.
Zobaczymy, czy nie będzie- jednostek LL; w Lord Packach i Race Pakach.
Może jednak dadzą Wulfharta- jak pisał Arroyo. No dzisiaj mają przyjść nowe info. o futrzakach.