Re: EW 2 - dyskusje ogólne
Cytat:
Zamieszczone przez Niko1295
Aha ok dzięki a 0.5 to na jakim patchu pójdzie??
Nie jestem pewny teraz. Nie wiem gdzie to sprawdzić, bo 1 posta tu i na TWC edytujemy jak pojawia się nowa wersja. Nie mam nawet 0.5 i nie pamietam posta pod jaki patch był...
Może ktoś kto ma nadal tą wersję będzie znał odpowiedź.
Cytat:
Zamieszczone przez marchlew
Witam ze sie tak wtrace mam EW OSTATNIE WYDANIE 6.0 i mi wszystko dziala zadnych problemow i mam najnowszego pachta ???? nie wiem dlaczego innym nie smiga ,pozdrawiam
O kurcze, sam jestem zdziwiony. Może takich osób znajdzie się więcej?
tak,mi też smiga że hej..nawet mam wrażenie że ten patch FAKTYCZNIE polepszył AI i BI.mam wersje 1.5 build 1332,21992(lewy dolny róg) wersja moda 0.61
Fajnie. Cieszę się że znajduje się pewna liczba osób którym modzik jeszcze śmiga. ;)
czy pracujecie jeszcze nad tym modem (obecnie gram w ntw ale zapewne powrócę do ew2)
Witam, w moim przypadku European Wars v0.61 też ładnie śmiga tylko mam pomieszany polski z angielskim, ale to jest chyba pozostałość Darthmoda, którego odinstalowałem :(
Jeśli ktoś wie czy istnieje możliwość przywrócenia w całości j.polskiego bez reinstalki empire'a niech piszę z góry dzięx :)
EW2 odpalam przez mod managera i nie mam nigdzie wrzuconych skryptów EW tylko sam plik daty do folderu Empire
EW też ci miesza język. Ono ma w sobie Darthmoda.
Zrobiłem reinstalkę Empire i odpaliłem EW 2 i język w 100% polski, wszystko pięknie ładnie tylko nie wyświetla mi nazw jednostek dodanych przez moda, ale to już nie taki problem :lol:
Ten problem mają wszyscy bo póki co nazwy jednostek nie zostały jeszcze dodane
Witam. Może się wam to wydać głupie ale jak uruchomić tego moda ? ;/ Wypakowałem tam gdzie trzeba, włączam mod managera, wchodze tam gdzie mam Empire klikam na Mod Packs (ew2.pack) naciskam launch chce sie uruchomić po czym wyskakuje błąd. Pomoże ktoś ?