Wiem,że da się nazwe miasta zmienić,ale gdzie nazwa frakcji na górze?!
Wersja do druku
Wiem,że da się nazwe miasta zmienić,ale gdzie nazwa frakcji na górze?!
:oops: Widać niedokładnie wytłumaczyłem. Np. podczas gry Polską, po otwarciu panelu "dane ogólne o frakcji" w górnej jego części jest napis "Polska". Tak samo z miastami, jak kolega wyżej powiedział.
Screeny poproszę !
Dobra, wierz lub nie, screen po wklejeniu jest cały czarny. NAZWĘ FRAKCJI zmieniasz w TAKI SAM SPOSÓB jak nazwę miasta. Tylko trzeba wejść w "OTWÓRZ DANE OGÓLNE O FRAKCJI", czyli tarczę z symbolem frakcji. Na samej górze masz nazwę. trzeba ją zaznaczyc i wpisać co się chce.
Na górze nie ma nazwy frakcjii . Pirat?
Potwierdzam. Nie ma nazwy na górze. Zobaczę jeszcze w podstawce, ale w kingdoms i modzie Bellum Crucis nazwa frakcji znajduje się w okienku dyplomacji, ale nijak nie można jej zmienić. Co do screena to wchodzisz w folder w medkiem i następnie tgas. Otwierasz go w odpowiednim programie lub konwertujesz w irfan view na przykład no i wrzucasz. Screen or didn't happen. Co do pirata... Wątpię czy takie błędy w nim występują, ale jest to prawdopodobne. A może kolega ma jakiegoś moda w którym można zmienić nazwę... Poczekajmy aż wrzuci screena :)
W podstawce też nie ma, przed chwilą sprawdziłem :lol:
Są programy do robienia screenów, więc to nie jest odpowiedź.Cytat:
Zamieszczone przez Rotnis
Poprosimy wersję gry, którą masz, numerek patcha, zainstalowane mody etc.
Mam pytanie.
Jaki jest najlepszy mod ktory do tej pory wyszedł do Medieval 2 ?? :] :D
Eras Total Conquest!!
I teraz się zacznie przekrzykiwanie... ;)