Ja dalej chce ten Kijów, Mnil kazał mi pisać do Domena, a Domen napisał, że tą ture jeszcze zrobi.
Co złego to nie ja :)
Wersja do druku
Ja dalej chce ten Kijów, Mnil kazał mi pisać do Domena, a Domen napisał, że tą ture jeszcze zrobi.
Co złego to nie ja :)
Tak - i zrobiłem. Od następnej śmiało przejmuj. ;)
Święta nadchodzą wiec opuszczam stolicę w kierunku Silesii a potem Pomorza, przez co nie będę w stanie robić tury.Przez ten czas jednak będę zaglądać tutaj na forum (oraz być dostępnym w miarę per gg) więc jeśli jakaś tura doleci do mnie to spróbuję na bieżąco znajdywać zastępcę tymczasowego.
wyjeżdżam dzisiaj na święta i będę 27.12. na forum czasami zajrzę, ale proszę by jak jakaś tura do mnie doszła( a nie zakładam )
byście zaczekali te kilka dni
Nowogród w KrzyżakachXLVI z powodu tego ,że mam windowsa 7 i w teutonic nie widzę folderu z sevami (po hasło do mnie na gg lub pw albo do mg pisać).
Przecie na windowsie 7 wszystko hula i gra.... Stwórz folder o nazwie "saves" w Folderze Teutonic. Wrzuć jakiegoś seva do niego i zobacz czy gra go odnajduje.Cytat:
Zamieszczone przez HunterPL
Właśnie zrobiłem i gra mi nie czyta sevów tylko mogę grać na plikach Wm2 bo tam jest folder w plikach mi też tego żal bo zmieniłem na wersje trochę dla mnie nie wygodną.
po pierwsze najpierw mogłeś napisać w dziale krzyżaków i pomoglibyśmy Ci rozwiązać problem. Dopiero jakbyśmy nie znaleźli na to sposobu, to pisałbyś tu.
Po drugie żeby wrócić do starej wersji Krzyżaków wystarczy wpisać w medieval2.preference.cfg "false" zamiast "true" w "[io] file first =", o czym pisałem od razu, jak wrzucałem pliki do podmiany w temacie kampanii.
Po trzecie spróbuj zacząć jakąś kampanię (byle jakim państwem) i zapisz tą kampanię. Wtedy powinien pojawić się folder saves. Zresztą był chyba już taki problem w podzamczu, z tego co pamiętam i go rozwiązano. Zaraz poszukam.
Thx też znalazłem ten temat i nic,3 sposób próbowałem,2 zrobiłem nie pomogło wciąż nie mam folderu.Nie zostaje mi nic innego jak oddać Nowogród.
To w takim razie ja moge wziąć.Po za tym nie zrobileś jeszcze tury wiec, hasła też chyba nie musisz wysyłać.