Kingdomsówek dawno nie było.
Wersja do druku
Kingdomsówek dawno nie było.
Joopiter, nie myślisz, że przydałoby się głosowanie nad sterowaniem wasalem przez seniora, jeżeli ten pierwszy zniknie? Teraz jest luka, bo od decyzji MG zależy, czy senior może atakować czyjąś nacją. Decydowanie za dwie nacje jest wg. mnie niedopuszczalne. Kiedyś, w złotych czasach KO "staruchy" od razu by o to sapały, decydowanie za dwie nacje to patologia i niezbyt uczciwa rzecz. Już dostatecznie regulamin idzie na rękę graczom i pozwala chociaż się bronić, dzięki czemu nie powstają farmy.
Myslalem nad tym. Czekalem az ktos zaproponuje, zeby nie wyszlo, ze ja bylem w wk30 poszkodowany i tylko dlatego nad tym glosujemy :D
A co z tym kolegium, którego powołanie kiedyś proponowałem, a które ułatwiłoby rozwiązywanie takich spraw? Mieliście się zastanowić z Amrodem, ale coś ucichła cała sprawa.
Tak wtrące jako zwykły gracz, odnośnie sprawy w temacie kolegium, całkowicie abstrahując od konkretnej sytuacji, bo jej nie znam.
To normalne zagranie, po prostu gracze często podpisywali sojusze, jako taki lepszy PoN, ot żeby 4 tury wypowiedzenia były w razie czego. Takie a nie inne zasady, powinny tego oduczyć. Tak po za tym, MG może oceniać wyłącznie stan z forum, a nie domysły typu, bo my to i tak bedziemy mieć wojnę, ale jeszcze nuikt nikomu nie wypodzial jej, sojuszu zresztą też.
PS: Jeszcze raz zaznaczę, nie odnoszę się konkretnie do wk30, tylko ogólnie.
PS2: I tak na koniec, trochę niepoważne jest odwoływanie się do rady, z pominięciem MG...
E?
MG sprawdza zgodność z regulaminem, a ta jest niezachwiana - to po cholerę mam się do niego z tym zwracać?
Z kolei to, że regulamin pozwala na coś takiego jest bez sensu. Teraz ja, wypowiadając mu Sojusz będę od razu wystawiony na pięść w oko.
Ostatnio trochę przejrzałem forum i zauważyłem że co roku robicie konkurs na najlepszego dyplomate itd...
Może warto zrobić coś takiego na kończący się dziś rok ;)
Załóż temat, a ludzie się wypowiedzą.
Nie tylko na najlepszego dyplomatę, ale też na jalepszego gracza, tego co tworzy najlepszy klimat, było kilka takich "sondaży".
Zostawię to modom,ja tylko o tym przypomniałem :D
ACN chyba mówi o oficjalnym konkursie (pewnie z nagrodami - zmianą rangi), a nie o jakiejś dyskusji rozpoczętej przez szarego gracza (nie-moda).