Polsza trudny język. Proponuję zapoznać się z interpunkcją i ogólnymi zasadami języka polskiego.Cytat:
Zamieszczone przez polakma
DLC na bank będą.
Wersja do druku
Polsza trudny język. Proponuję zapoznać się z interpunkcją i ogólnymi zasadami języka polskiego.Cytat:
Zamieszczone przez polakma
DLC na bank będą.
Spieszylo mi sie i mam na fonie neta wiec sorka, ale zbyt duzo klikania.Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Też często piszę z telefonu na forum i jakoś problemów nie ma, zwłaszcza przy tak krótkim poście, gdzie stawianie kropek, przecinków to nawet nie sekunda - K A M 2150
Myślę, że nie będzie kalki jednostek, jak w Rome I i że się postarają w zróżnicowaniu.Cytat:
Zamieszczone przez Lwie Serce
Co do Scytów to też bym ich chętnie zobaczył w grze, w Rome I byli jedną z ciekawszych nacji :mrgreen:
DLC to zło ... Gdzie się podziały te czasy, gdy gry były wypuszczane w całości, a nie cięte na części przez wydawców i wydawane w częściach ( a za każdą część trzeba osobno płacić ) ??
[spoiler:mq1lfmtw]Tylko raz kupiłem DLC - dodatek "Zmierzch Samurajów" do TW: Shogun 2.[/spoiler:mq1lfmtw] Oby nie dali Seleukidów do DLC! Moja najukochańsza frakcja stracona kosztem jakiś Swebów, Eduów czy Brytów?! To nie może być! Niechaj wywalą Partię do DLC, ale nie Monarchię Seleukidów.Cytat:
Zamieszczone przez Rzyminin
A ile można grać tym samym na wschodzie? Co to za Rome II jak byłyby te same frakcje w 100%?
Lepiej jak jest ich mniej, dzięki temu Rome 2 będzie super :P ?
Zapewne każdy ma czas zagrać 40 frakcjami i doprowadzić je do końca powiedzmy zajmuje to 30h gry na jedną. Dopowiedzmy sobie szczerze, że każdy wybierze max 2-3 frakcje i pójdzie na multika, kampania online ze względu na rozgrywanie bitew za kompa jest jeszcze dłuższa, więc gdzie tu sens robienia 565431 frakcji?
Ale takie najważniejsze jak Seleucydzi czy Partia powinni być, spójrz na to z tej strony że to były dwie największe potęgi bliskiego wschodu, oraz ich sposób walki i typy jednostek bardzo się różnią od prawie wszystkich innych, dlatego zapewne ciekawie taką frakcją będzie pograć.Cytat:
Zamieszczone przez Hetman
Jest wielu graczy (bardzo wielu można rzec) nie grających na multi, takich nawet którzy nie znają tego forum więc kampania single powinna być dopracowana i rozbudowana, w czego skład wchodzi ilość frakcji :) Ich potrzeby CA też powinna zaspokoić, więc im więcej frakcji tym lepiej, a powinny być takie które choć w pojedynkę wśród innych dostępnych przedstawiają daną kulturę.Cytat:
Dopowiedzmy sobie szczerze, że każdy wybierze max 2-3 frakcje i pójdzie na multika, kampania online ze względu na rozgrywanie bitew za kompa jest jeszcze dłuższa, więc gdzie tu sens robienia 565431 frakcji?
Tak, że gracz będzie miał wybór czym chce grać. Zwłaszcza, że tacy Seleucydzi różnią się bardziej od Macedonii niż Arwernowie od Swebów. Najbardziej i tak marzyła mi się Baktria, ta nacja to dopiero miała by ciekawą kampanię, jednostki i możliwości rozwoju.
Co do multi, to wbrew temu co chce wielu graczy, stanowi on dla większości tylko dodatek do singla.
Rzeczywiście Baktria byłaby ciekawą frakcją, choć szczerze wątpię czy będzie, może w DLC.