.Dzieki tej waidomosci własnie sciągam tego patcha 4 beta,dziekiCytat:
Zamieszczone przez SadFacE87
Wersja do druku
.Dzieki tej waidomosci własnie sciągam tego patcha 4 beta,dziekiCytat:
Zamieszczone przez SadFacE87
Po instalacji bety aktualizacji numer 4 gra nie uruchamia się na moim laptopie :/ Pojawia się tylko okno tytułowe po czym wyrzuca mnie do pulpitu bez żadnego komunikatu o błędzie.. Co ciekawe, na stacjonarnym nie miałem żadnych problemów :D
Czyli co tydzień po każdym patchu mam zaczynać nową kampanię? Trochę to niepoważne :(Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Albo po prostu poczekaj aż wyjdzie kilka patchy i wtedy zacznij grać. ;)
Patch 4 spowodował u mnie znaczne zwiększenie fps i na kampani i w bitwie. Z patcha na patch jest coraz lepiej ale swoją kampanie zacząłem na patchu 2. Poczekam do 5/6 patcha z nową kampanią i wtedy się zobaczy. Ostatnio poraz pierwszy pokazał mi się film z buntem niewolników, nie wiem czy był wczesniej ale podoba mi się ;)
mi "stara" kampania dziala dobrze na 4tym patchu, a gram ja od premiery.Cytat:
Zamieszczone przez Bojaki
Niepoważnym jest nieczytanie ze zrozumieniem. Nikt nie każde Ci nic zaczynać od nowa, po prostu jak Twój sejw ma niektóre pliki zapisane "stare" to nie czyta tych nowych, właśnie dlatego, że inaczej by sejw padł. Jak wyjdzie patch do jakiegoś moda w MTW2 to każdy musi zaczynać grę od nowa.Cytat:
[quote=K A M 2150]Niepoważnym jest nieczytanie ze zrozumieniem. Nikt nie każde Ci nic zaczynać od nowa, po prostu jak Twój sejw ma niektóre pliki zapisane "stare" to nie czyta tych nowych, właśnie dlatego, że inaczej by sejw padł. Jak wyjdzie patch do jakiegoś moda w MTW2 to każdy musi zaczynać grę od nowa.[/quote:1wy3a3tp]Cytat:
Ależ KAM - ja czytam ze zrozumieniem i bardzo nie chcę odbijać tej piłeczki w drugą stronę ;)
Żeby była jasność rozwinę wypowiedź
"Czyli ABY MODYFIKACJE WPROWADZANE PRZEZ CA co tydzień ZADZIAŁAŁY - po każdym patchu mam zaczynać nową kampanię?"
Wszystko co bym chciał to móc zacząć grać ze świadomością, że kiedy dojdę do połowy kampanii nie dowiem się, że gra zacznie być szybsza, AI mądrzejsze a gra bardziej wciągająca - tylko że muszę zaczynać od początku.
Przy Empire w trakcie jednej kampanii wyszły ze 4 patche i za każdym razem np. AI zaczynała zachowywać się zgoła odmiennie, nagle ospali przeciwnicy ruszali do ataku (albo przeciwnie, popadali w marazm). Raz tylko takiego patcha przywalili, że wszystkie sejwy poleciały w kosmos i musiałem zacząć od zera (a miałem z osiem lat ze stu do końca gry). Ale generalnie da się.
Ja wszystko kumam, że mody działają tak i siak, ale ja nie chcę wgrywać miliona modów i się z nich doktoryzować tylko włączyć grę i grać. Czasem łapię się na myśli, że fajnie by było dać jeszcze raz Romkowi szansę, po czym stwierdzam: "popykam, cośtam nie będzie działać albo wkurzać, a za tydzień znowu coś porobią i znowu się będę musiał zmusić od początku". Dlatego właśnie uważam że to niepoważne
Doszly mnie sluchy,ze beta 4 jest a juz zapowiadaja 5 pacza. To raczej nie brzmi dobrze. SKoro jeszcze 4 nie ma a juz 5 szykuja :(To pokazuje rozmiar problemow.
Jakich problemów, przecież słyszysz, że koledzy ich nie mają ;) A o tym 5 to oficjalna wiadomość?Cytat:
Zamieszczone przez adi