-
Dziękuję za obrazki :) Rzeczywiście orłów to tam nie ma :D Kiedy znajdę trochę czasu zajmę się tym. Na razie męczę artylerzystów. Zrobiłem też całkiem nowy model dla wczesnych dragonów bałkańsko/polskich (mają być dostępni Polakom, Węgrom, Wołochom i Grekom).
-
A tych Greków dacie może do grywalnych? Bo na razie błąkają się po mapie bez celu, a szkoda nimi nie pograć.
-
W Medku 2 nie można dowodzić hordami.
-
Grecy nie będą frakcją grywalną. Nic zresztą dziwnego. W połowie XVII w. Turcja była mocarstwem światowym i Grecy musieli siedzieć cicho jak mysz pod miotłą. Grecy występują w grze wyłącznie jako lud grożący powstaniem, gdyby Turkom noga się podwinęła. I rzeczywiście ma być tak, że gdyby panowanie Turcji było mniejsze niż w pewnej ilości prowincji, to wtedy powstaje zagrożenie buntem.
W tej wersji, którą ściągnąć było można Grecy pojawili się dla celów testowych. Teraz już ich nie ma na starcie:)
-
Kiedy wydacie nową wersję?
-
Powoli zbliżam się do końca z jednostkami, więc wystarczy potem przystosować EDB do jednostek i pierwszą wersję będzie można wydawać. Oczywiście będzie to wersja przeznaczona dla niecierpliwych :) I jeszcze bez możliwości oderwania się Litwy od Rzeczpospolitej.
-
O ile wiem, tak się nie da zrobić, no chyba iż zespawnują się armie, które będą oblegać wszystkie zamki należące do Litwy.
-
Baldwin, a Ty moje zmiany wprowadziłeś, bo niedługo podeśle kolejne?
-
1 załącznik(ów)
Jest to możliwe :) Tyle, że nie wprost. Poza tym nie muszą oderwać od razu całej Litwy. Wojny domowe też się zdarzały :)
Na obrazku "wczesna" wersja kirasjera.
Ordenus - wprowadziłem je i czekam na następne :)
-