Cytat:
Odi, PSG wg. mnie gra tak sobie. Za bardzo uzależnieni od Ibry znowu ( jak większość drużyn w których grał ). U siebie grają bez niego, a rewanż na Camp Nou... czarno to dla nich widzę. Choć Milan też mieli rozjechać, a tu w pierwszym meczu niespodzianka, a w drugim jakby Niang strzelił, to coś czuje że by Barcelona poleciała.
Ale Barcelona w 2013 r zagrała jeden dobry mecz jak na razie - rewanż z Milanem. No ale to co Milan odstawiał to komedia, grali jak amatorzy. Barcelona jest również uzależniona od Messiego, słabo grają jej napastnicy, pomocnicy też - poza Iniestą - obrona jest dziurawa i dużo przepuszcza no i sama bramka, która nigdy najsilniejsza nie była.
Cytat:
Co do Juventusu, serce mowi "tak", rozsądek "nie ma szans" ( tzn. wyrównany dwumecz pewnie będzie, ale minimalnie dla Bayernu ).Tak po prawdzie to Juventus z nikim poważnym nie grał, Chelsea była beznadziejna, Szachtar to jednak Szachtar ( choć na jesień byli na pewno lepsi niż teraz, w dwumeczu z Borussia ), Celtic outsiderzy. A przed LM prestiżowy mecz z Interem w lidze, po rewanżu znowu z Lazio ( na szczęście pomiędzy słabiutka Pescara na Juventus Stadium, która w pierwszym meczu dostała oklep 6:1 ). Ja i tak jestem zadowolony, losowanie z 3 koszyka, mało doświadczony skład w LM i udało się dojść do ćwierćfinału, w przyszłości skład będzie wzmacniany, jest dobra struktura wiekowa ( nie będzie jak w Interze czy Milanie, gdy nagle połowa pierwszego składu odejdzie
).Juve da rade, wystarczy, że zagrają jak Arsenal na Alianz :D A skład mają lepszy i to ze 2x od Arsenalu. Moim zdaniem Juve jest bardziej ułożoną drużyną od Bayernu.