Coś takiego to raczej w tym wątku: http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...152321#p152321
Wersja do druku
Coś takiego to raczej w tym wątku: http://forum.totalwar.org.pl/viewtop...152321#p152321
Mi też się WMM crashował, jak na nim pracowałem. Po prostu zapisuj co chwilę projekt. Skoro to aż kilkanaście minut, to nie powinno być problemu.
up@
Różnie bywa, czasami to kilkadziesiąt, czasami crashuje się zaraz po uruchomieniu, szału można dostać. WMM jest nieprzewidywalny, lecz musi dać się jakoś naprawić. U mojego przyjaciela wszystko działa i nie musi się przejmować błędami WMM
Jeśli chodzi o firmę, to mam 2 routery (do tepsy i vectry) Netgeara. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
Mam zamiar kupić w ferie nowego kompa. Czy za 2000zł kupię dobrą maszynę (chodzi mi o PC stacjonarny, sama skrzynka), tak
żeby mi najnowsze gry chodziły bez zarzutu, np. AC, Shogun 2?
Kupisz
Ważna sprawa, wielkiej wagi problem.
Chodzi o bestię, zwaną Xfire i Medka II Królestwa.
Otóż ta cholera ostatnio zaczęła sprawiać kłopoty... nie nalicza od czwartku godzin gry i nie robi screenów, ani w modzie, ani w dodatku.
Co mam więc począć moi mili, skoro dokonałem już...
- Reinstalacja xfire.
- Reinstalacja Medievala i modów.
- Sprawdzanie na innych grach. Necrovision i Pacific Storm są naliczane, ale nie wykonuje programik screenów. Warhammer: Dark Crusade wszystko działa.
- Wybrałem ręcznie ścieżkę, odznaczyłem "wyłącz w grze" i przywróciłem.
- Bawiłem się plikiem xfire_games. Dopisałem AlwaysFullScreen=1 i zmieniłem d3d9 na d3d10.
Khe khe... PO-MO-CY LU-DZIE! MO-RDU-JĄ!
A ja mam inne pytanko. Czy ktoś z Was, kto miał kiedyś monitor CRT a teraz używa LCD też miał takie problemy z przestawieniem się z jednego monitora na drugi jak ja? Ja po 9 latach użytkowania monitora CRT philipsa 17 cali kupiłem sobie Samsung p2270h (22") i za cholere nie moge sie przyzwyczaić, czarne literki na białym tle wydaja mi sie miejscami niewidoczne, kiedy gram w gry jak np. fifa obraz podczas pracy kamery normalnie mi się rozmywa (chociaż mniej lub więcej widać to we wszyskich grach. w crt tego nie było!), a po kilkudziesięciu minutach użytkowania oczy bolą mnie tak, jak po całym dniu siedzenia przy CRT. W dodatku obraz wydaje mi się dużo jaśniejszy niż na crt. Dodam że to już moj drugi LCD (pierwszego oddałem po kilku dniach,bo myslalem ze jest uszkodzony!) i byłem z nim już w 2 serwisach, w obu powiedzieli mi że wszystko i z komputerem i monitorem jest dobrze... Miał ktoś może podobne problemy?
Masz może w tym nowym monitorze przycisk/opcję auto dostosowywania się obrazu czy coś w tym stylu? Bo na przykład u mnie czasem obraz koszmarnie się rozmazuje i oczy bolą jak jasna cholera ale mam w monitorze (Neovo) przycisk "auto tuning" po którym wszystko wraca do normy.
Nic nie daje, swoja drogą auto działa tylko po podłączeniu przez VGA, a ja uzywam DVI