Można jakoś wyłączyć garnisson script ?
Wersja do druku
Można jakoś wyłączyć garnisson script ?
Popatrzyłem w plik odpowiedzialny za skrypty i w BC 7.0 nie widzę, aby skrypt z garnizonami był.
A religie , co muszę zrobić żeby zmienić wyznanie ?I czy bd nowe linki do submodów ?
Religię mogą zmienić Norwegia na pogaństwo (trzeba zostać ekskomunikowanym i po paru turach jest event) i Litwa na chrześcijaństwo (trzeba wysyłać kapłanów na Jej ziemie, nie dość że zmieni religię to jeszcze po podbiciu określonych osad przez Polskę zawiera z Nią unię). Egipt zmienia na islam sunnicki bodajże, Połowcy na Chrześcijaństwo i Mongołowie na Islam, ale to już wprowadza sama gra w określonym roku. O które submody Ci chodzi?
Najlepiej wgrać sobie całego megasubmoda, zawiera wszystkie pomniejsze submody, ale daje możliwość wyboru które instalujesz.
Okey , mam
A czy jest gdzieś lista scriptów ,eventów które so wgrane w moda ?typu właśnie Unia itp
Do BC 7.0 nie ma, jest do 6.3, nie działające skrypty mają w campaing_script dopisek ASSENTE
https://drive.google.com/file/d/0B49...ew?usp=sharing
Dlaczego w późniejszym etapie gry nie pojawiają mi się na mapie księżniczki ? Są widoczne w linii rodu jako dorosłe itp, ale jest utrudnione zawieranie małżeństw.