Witam! Mam pytanko kiedy wydacie pełną wersję EW2?
Wersja do druku
Witam! Mam pytanko kiedy wydacie pełną wersję EW2?
z tego co pamiętam to trzeba to zaznaczyć takim ptaszkiem :lol: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez maniue
Tak, lecz team się mocno skurczył. :)Cytat:
Zamieszczone przez grzesiek95n
W wersji z patchem postaramy się ten bug naprawić.Cytat:
Zamieszczone przez Casillas
Wygląda na to że jesteś pechowcem u którego mod nie działa... Nie u wszystkich chodzi po ostatnim patchu.Cytat:
Zamieszczone przez maniue
Trudne pytanie z powodu odejścia wielu członków teamu. Postaram się wydać na gwiazdkę.Cytat:
Zamieszczone przez Długi1505
Zmieniłem układ na naszym forum:
http://www.europeanwars.fora.pl/
Teraz konkrety są bardziej widoczne a niepotrzebne działy wyrzuciłem do kosza.
Zapraszam i proszę o opinie na temat nowego wystroju i układu.
Moim skromnym zdaniem to forum z oprawy graficznej jest lekko nie czytelne...
Też tak uważam, ale ciężko mi znaleźć czytelną kompozycję. Można się przyzwyczaić kiedy się dużo przesiaduje. :)
Panowie jestem w tej chwili dumny z naszego narodu mamy naprawdę zdolnych moderów w tym chorym kraju. W końcu widzę jak polska kawaleria roznosi w pył liczną piechotę pruską czy austraicką czekałem na takie poprawki w MTW2 ponieważ jestem fanem wczesnego średniowiecza ale doczekałem się tu i jestem z tego zadowolony.
TYLKO 2 ZASTRZEŻENIA- Chyba wszyscy fani Husarii wiedzą, że od samego powstania Empire coś jest nie tak z tymi wykałaczkami które posiada. Polka Husaria powinna być uzbrojone w długie pięcio metrowe kopie drążone, jednak gdzieś czytałem, że jest to trudna sprawa do naprawienia czy poprawienia, ACZKOLWIEK nie wiem czy to możliwe ale przecież można stworzyć drugą jednostkę husarii z normalnymi kopiami wygląd zbroi już nie jest tragiczny ale też można by go poprawić.
Druga sprawa to czworoboki, chyba nikt nie uwierzy, że dwa szeregi piechoty uzbrojonej w broń palną i bagnety długości 170 cm może zatrzymać bądź nawet zniwelować siłę szarży ciężkiej kawalerii czy gwardii nie mówię już nawet o Husarii także to też można by było poprawić.
Po za tymi dwoma problemami wszystko jest zajebiście gratuluje świetnej roboty.
Chcielibyśmy to zmienić i jest to oczywiście naszym zamierzeniem. :) Jednak CA utrudnia nam sprawę poprzez brak narzędzi modderskich co nam obiecali 2 lata temu. My jako modderzy czujemy się oszukani przez nich, co widać na mojej sygnaturze. :) Ciekawe czy to nastąpi, pewnie nie ponieważ zarabiają na wydawaniu kolejnych DLC blokując nam możliwości darmowego modowania.
Da rade zrobić coś z tymi granadierami??
Raczej nie jest normalne, że granadierzy nie mają granatów
Nie mają, bo w XVIII przestali używać.Cytat:
Zamieszczone przez wiciu11111
Nie da się zrobić, bo mod jest martwy ;)