No gorsze nawet od AA i innych gniotów.
Wersja do druku
No gorsze nawet od AA i innych gniotów.
Jakie są wasze ulubione płyty Lostprophets, HIM'a, My Chemical Romance i Linkin Park?
:lol:
Kingu, podpisałeś na siebie wyrok ;p ja litościwie przemilcze, ale następnym razem spójrz na nazwę tematu, potem spójrz jeszcze raz, a potem dopiero pisz posta ;p
Nie miałem gdzie o to zapytać. Nie chciałem zakładać nowego tematu. :)
KLA, wez sie opanuj:/ To temat o metalu... W hierarchii metalowcuf na forum wlasnie spadles nizej od Matatjvalltrakzburzuma:P
A co Ci z Parku to nie jest trv metal ? :lol:
Pytam nie dla siebie. To powinno być oczywiste :) Chcę kupić prezent kuzynowi ponieważ słucha tych zespołów. Na Last.fm widziałem płyty a nie wiem która jest najlepsza dla fanów. Jego nie spytam bo co za niespodzianka?
Płytą Linkin Park, która ma największą średnią na RateYourMusic jest "Hybrid Theory", więc chyba ja możesz wziąć.
Coś się tak mnie uczepił jak się słuch metalu od trochę ponad pół roku to trudno jest odróżnić dobry zespół od badziewia i koniec końców wychodzi na to że masz często rację. Teraz już jak mi się wydaje opanowałem tą jakże trudną sztukę nie słuchania gniotów przez które po czasie często przyznaje ci rację. Przynajmniej od początku przygody z metalem nie lubiłem Linkin Parku :PCytat:
Zamieszczone przez Volomir
Chyba ich najlepsza piosenka (i teledysk)
http://www.youtube.com/watch?v=psTUiQzNoxw
Ile razy trzeba powtarzać? LINKIN PARK TO NIE METAL.Cytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum