Sam fakt, że w naszym kraju coś takiego w ogóle występuje i jest dopuszczane jest ohydny. Nie pozuję na znawcę, po prostu fakty nie kłamią :D. Akurat żyję w rodzinie robiącej w przemyśle kosmetycznym i siłą rzeczy miałem mnóstwo kontaktu z tymi zagadnieniami, wystarczająco dużo, żeby odróżnić zadbaną kobietę od takiej, która myśli, że jest OK jeśli myła się wczoraj o ile dzisiaj przykryje smród dezodorantem (swoją drogą, niewiele jest tak ohydnych zapachów jak ktoś nieumyty maskujący smród perfumami, to tylko pogarsza sprawę :D).Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Lena ma rację. Dziewczyny myślą, że takich rzeczy nie widać, i rzeczywiście wielu ludzi tego nie zauważa - ja osobiście jestem na tym punkcie wyczulony.
Nadmiernie wyregulowane brwi są obrzydliwe. Już lepiej w ogóle zostawić naturalnie, wiele dziewczyn nie ma z tym problemów bo po prostu nie rosną im krzaki nad oczami.Cytat:
tak samo jak z zupełnie wygolonymi i namalowanymi kredką do oczu.
Zgadzam się, ale nie do końca. Kobieta z klasą ubierze się za 12 zł brutto w lumpeksie i może dobrze w tym wyglądać, bezguście ubraniowe może mieć na sobie 3000 zł i dalej nie będzie to zbyt ładne.Cytat:
lepiej jest kupić sobie jedną markową bluzkę niż 3 z bazaru