Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
a jak wgrywałeś win 7 to formatowałeś wszystkie partycje czy tylko 1 ?? jak jedną to sformatuje wszystkie (tylko nie tą co ma wina) zainstaluje medka 2 zainstaluj wszytskie patche ręcznie bo na win 7 ich nie instaluje z płyty ( skąd wiem ?? bo miałem ten sam problem) przegraj pliki wejdź do gry rozpocznij kampanię i zrób save potem skopiuj tam jakiś save z kampanii i zobacz czy będzie działało
Chyba to nie jest temat do tego...
Próbowałem dobra Jan od dzisiaj Nowogród w Krzyżakach jest twój.
jak jest coś wolnego to mogę przejąć(o ile nie jest to "szybka" kampania bo z mojej strony mogą być małe opóźnienia)
O widzę powrót kolejny o.O :D
Z powodu błędów z kingdomsasmi jestem zmuszony oddac 3 ko
Krucjata X-Bizancjum sytuacja dobra, dużo armii. Sojusz z Turcją, wojna z Egiptem i Jerozolimą.
Krzyżaki 43 Litwa-sytuacja średnia-sojusz z Polską,Mongołami ,wojna z zakonem.
Krzyżaki 44 Nowogród-sytuacja przyzwoita. Sojusz z silną Litwą.Wojna z Mongolami i zakonem. Zdobyte północne prowincje zakonu,dynaburg dalejzakonu, stracone 3 miasta do Nowogrodu na rzecz Mongolii.
Oooo, Pop wrócił. :P Coś się znajdzie. ;) Chociażby te wyżej.
Cytat:
Zamieszczone przez seba225
Z powodu błędów z kingdomsasmi jestem zmuszony oddac 3 ko
Krucjata X-Bizancjum sytuacja dobra, dużo armii. Sojusz z Turcją, wojna z Egiptem i Jerozolimą.
Krzyżaki 43-sytuacja średnia-sojusz z Polską,Mongołami ,wojna z zakonem.
Krzyżaki 44-sytuacja przyzwoita. Sojusz z silną Litwą.Wojna z Mongolami i zakonem. Zdobyte północne prowincje zakonu,dynaburg dalejzakonu, stracone 3 miasta do Nowogroduna rzecz Mongolii.
Moze powiesz kim grasz w Krzyzakach?
Eleven się do mnie odezwał na GG i pisał, że nie ma czasu na KO bo pracuje teraz po 12 h dziennie.
I mówił też, że nie ma czasu napisać szczegółowo w tym temacie informacji o swoich KO do oddania.
Więc chyba możemy uznać, że wszystkie jego frakcje są do przejęcia.