Przejrzałem jednostki z axe, nic nie wypatrzyłem. Poszukam jutro.
Wersja do druku
Przejrzałem jednostki z axe, nic nie wypatrzyłem. Poszukam jutro.
Pewnie lekarstwem będzie to, że wszystko powoli odtworzę, tylko to kolejne 6-8 godzin roboty, a dopiero w niedzielę coś zacznę :/
Jutro przeszukam cały EDU.Mam nadzieje że znajdę
KAM, wisisz mi browara ;) Błąd jest w linijce 12083, w jednostce Magyar Archers. Literówka w charakterystyce dźwięku broni, "sowrd" zamiast "sword" :) Przecież wystarczyło włączyć loga.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Tak bardzo przyzwyczaiłem się do tego, że od razu znajduje własne błędy, że zapomniałem o takiej możliwości xD Dzięki o mędrcu, bo już myślałem iż 8 godzin pracy poszłoooo :D
W takim razie dziś dorobię jeszcze bonusy do piechoty, które usunąłem gdy myślałem, że to powoduje CTD plus dorobię prędkość dla jazdy i wieczorem wyślę EDU do testów razem z instrukcjami :D
Oczywiście piwo zawsze możesz wymienić na jakąś przysługę związaną z modowaniem :D
Polecam się na przyszłość ;) I nie omieszkam skorzystać z owej wymiany w razie potrzeby :)
Dzięki bardzo HellVard.
Już podesłałem pliki do osób, które zgłosiły się do testów :)
Tutaj wklejam jeszcze jedną ciekawostkę, która wydaje się oczywista, ale teraz będzie działać lepiej:
Kusze vs Łuki. Łuki są lepsze na lekkie wojo i generalnie wydaje się, że zadają większe straty, jednak to się zmienia gdy do gry wchodzą ciężkie oddziały, które strzał się nie boją, ale już od bełtów nagle zaczynają ginąć :D Kusznicy pawężowi w parze ze Szkocką Gwardią podczas walki z feudalnymi rycerzami zabiją mniej wrogów niż owi szkoccy łucznicy, lecz już w walce z imperialnymi rycerzami nagle elitarni łucznicy okazują się mało użyteczni, podczas gdy kusznicy koszą :D W walce z lekkimi oddziałami oczywiście wraz z upływem bitwy kusznicy i tak zadają większe straty, ponieważ gdy łucznicy już się "wystrzelają" to kusznicy przez wolniejszy ostrzał wciąż mają amunicję ;)
Przydałby by się descr_mount jeszcze. Jak rozumiem na razie mamy sprawdzić statystyki i koszty wizualnie tak?
Edit: Ręcznie w descr_mount zmieniłem x_radius z 0.2 na 0.4 bo tak ma być?
Z jakiej paki polscy możni nie mają "skuteczni przeciw pancerzom" :shock: Bez tej opcji do niczego się nie nadają, ostrzał 7? Co to jest? Przecież oszczep rzucony z rozpędzonego konia miał wielką siłę przebicia, wartość ostrzału z czegoś takiego powinna być na pewno większa niż z malutkiej kuszy strzelców, która miała większy zasięg ale był dużo słabsza, a tu obie te bronie mają wart. ataku 7? Przecież jak mi strzelcy pół pocisków w chorągiew nadworną wywalili to ledwo kilku zabili mimo, że nie instalowałem pogłębionej szarży, a ponoć ona coś psuła pod tym względem (choć mieszanie szeregów wydaje mi się i tak spore więc może i tak to się wgrało mimo, że nie zaznaczyłem tej opcji?).