Jak obstawiacie dzisiejszy mecz Real - Barcelona? Ja stawiam 2-1 dla Barcy ale liczę przede wszystkim na wspaniałe widowisko i walkę na śmierć i życie.
Wersja do druku
Jak obstawiacie dzisiejszy mecz Real - Barcelona? Ja stawiam 2-1 dla Barcy ale liczę przede wszystkim na wspaniałe widowisko i walkę na śmierć i życie.
We Włoszech nic innego Inter znów na mistrza...
:lol:Cytat:
Ale jakby co nikt nie może powiedzieć która liga mocniejsza bo Barca z Interem w pkt 4:1 ale Milan z Realem też 4:1
Nie wiem czym jest spowodowany twój śmiech mówię jedynie o aktualnym sezonie a ten przykład podałem tak sobie jako małą ciekawostkę, albo twój smiech wynika z tego że w obu przypakach są to inne klasy zespołów i Milan z Realem nawet niemają co się równać do Barcy i Interu.
Ale żeby takiego meczu nie puszczać to przestępstwo..
No racja, Juve juz ma po scudetto. Może nie potrzebnie dano nowicjusza Ferrare na ławke? Na JuvePoland już go zwalniają 8-) No ale pożyjemy, zobaczymy jak to się rozwinie.
No i za co ja płacę ? nigdzie meczu nie obejrzę :evil: :evil: :evil: k***. Ale jeszcze jest szansa, może na Al Jazzera albo na hujoza tv obejrze mecz.
Wiesz ja myslalem, ze Ty sobie jaja robisz tą cała "argumentacja" mająca swiadczyc o jakims porównaniu... ale skoro Ty pisałes to serio to cóz, nie mam pytan co do takich "argumentów"... i nie zamierzam odpowiadac Ci dlaczego. Uwazam, że jesteś bardzo ogarnietym czlowiekiem i znawcą piłki... wiec zrozumiesz niedorzeczność jaką napisałes.Cytat:
Zamieszczone przez Milanos
Aquila, chyba nie piszesz o GD, bo jak tak to.... ja tam mogę obejrzec w jakim języku chce ;) W ogole to ligowe mecze Barcy od poczatku sezonu ogladam w dobrej jakosci i po polsku...
ps. nigdzie nie napisałem, ze Serie A jest lepsza gorsza od La Ligi, ja tam nie porównuje raczej... tylko argumentacja po prostu gupia.
Nie oglądałem Meczu Barcy z Realem ale czytając recenzje to nie było ogromnej przewagi ani jednych ani drugich , dla Barcy chyba graty za to że grając w 10 dali rade utrzymać wynik . A co wy gadacie że niebyło transmisji a na canal + sprawdzaliście ?? toż oni zawsze ten mecz transmitują .
A tak na boku nie że się śmieje cyz krytykuję ale http://sport.onet.pl/74327.4,1248705,20 ... omosc.html chyba ostry kryzys Juve jako że Milan naprawdę nie ma mocnego sezonu bo przecież oni prawie niekogo nie kupili a Juve nagle prześcigają
http://rafalstec.blox.pl/2009/11/Tam-gd ... elony.html
Zebysmy w Polsce mieli choc jedną taką szkóle ;/
Nieżle, wygląda to na jakieś agoge, niż szkółkę piłkarską.