:shock: :shock: :shock: :shock: Lewangolski :!:
Wersja do druku
:shock: :shock: :shock: :shock: Lewangolski :!:
Prawda !!! to chyba mecz jego życia, choć nie można wykluczyć, że już nie zagra lepszego ;)Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Drewno tylko 4 gole? Phi.
Oglądam wywiady z naszymi wy- żelowanymi, potwornie zmęczeni widać i słychać...sami potwierdzili że mecz kosztował ich mnóstwo sił i po to się gra w piłkę nożną- mówi Piszczek...Ja czekam na takie słowa po meczach reprezentacji :) Swoją drogą, Lewy i spółka przeszli daleką drogę w ciągu ostatnich 4 lat... 8-)
Jak 17 lat kibicuje BVB tak nie pamiętam podobnego występu któregoś z napastników Dortmundu, podobnym pierdo..ięciem były chyba jedynie dwie bramki Kale Riedle w finale z Juventusem lub 3 bramki Marcio Amoroso z Milanem w półfinale pucharu UEFA w 2002 roku :D
Dzisiaj nie pozostaje mi nic innego jak cieszyć się przy tym utworze
[youtube:wq4fgk3g]http://www.youtube.com/watch?v=KdHm2U5oFpk[/youtube:wq4fgk3g]
Poza Ronaldo, Contrao i Lopezem, no może Varane, to goście jakich kojarze z Realu Madryt. Reszta to nie wiem skąd się wzięła na tym boisku :cry:
Brawo dla Lewandowskiego i dla całej Borussii,miny moich kolegów którzy się zastanawiali na winkiem finału Real-Barcelona bezcenne.Ciesze się że Bayern rozgromił Barcelonę bo rzygać się chce jak wszyscy bez końca się nimi jarają.
I tak będzie finał Real vs Bayern :P
Ta, a Messi wyleci z Barcelony. :)Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Jeszcze walną 3 bramy :D