Tym razem nie było rumunady :lol: Szkopski finał...
Wersja do druku
Tym razem nie było rumunady :lol: Szkopski finał...
I bardzo dobrze!
W końcu dwie normalne drużyny zagrają, a nie ciągle srikitaka i płaczki.
Niech żyje niemiecki futbol! 8-)
Barca oraz Real zebraly owoce swojej durnej polityki transferowej prowadzonej w PD,czyli "znajdz mlody talent,wykup go,trzymaj lub odsprzedaj" a nastepnie mozna srubowac wyniki na innych druzynach.Filozofia dobra ale tylko na hiszpanskie podworko bo kiedy przyszlo zagrac przeciwko rownorzednym przeciwnikom z innych lig efekty jakie byly wszyscy zobaczylismy ;)
------------------------------------------->update :mrgreen:
[youtube:3o23c6vq]http://www.youtube.com/watch?v=7nnJBn8gxIg[/youtube:3o23c6vq]
Widzew mnie ucieszył, wykorzystał maksymalnie słabą dyspozycję Jagiellonii i odbił się od strefy spadkowej, a w Białymstoku coraz dalej są europejskie puchary :D Jeszcze by wojskowi przegrali swój, a wcześniej by milicjanci przegrali, wolę by majster nie zawędrował do Warszawy, ale jak mówią co niektórzy, sędziowie co niektórzy są w formie, co Zbigniew Boniek może zaświadczyć :lol:
Pierwszy raz od kilku meczy miałem w końcu okazję zobaczyć Widzew i mnie mile zaskoczyli :) Szkoda, że w Płotce ta bomba nie wyszła...
To chyba taki żart? Bo trzeba być strasznie nieobiektywnym żeby oskarżać Legie o pomoc sędziów, kiedy sędziowie myla się też na korzyść Lecha czy Wisły, no ale skoro Legia jest pierwsza to na pewno dzięki sędziom :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
No pasó nada!
Españoles, no pasó nada!
:lol: :lol: :lol:
===========
Tylko że oni naprawdę mogą to potraktować jako gorszą CHWILĘ.
U nas to trwa ćwierć wieku!! Ledwie z przebłyskami normalnej gry klubów i reprezentacji :evil: :
==========
;)Cytat:
football - gra w której 22 mężczyzn ugania się za piłką , a na koniec wygrywają Niemcy
Hehe, w końcu ten tekst znajdzie zastosowanie :)Cytat:
football - gra w której 22 mężczyzn
ugania się za piłką , a na koniec
wygrywają Niemcy
W sumie śmieszne, bo ostatni raz Niemcy jako repra wygrali cokolwiek 30 lat temu, a Bayern ostatnio wygrał w 2001 i CL po karnych z Valencią ;) Ale teraz ktokolwiek by nie wygrał będą to Niemcy.Cytat:
football - gra w której 22 mężczyzn ugania się za piłką , a na koniec wygrywają Niemcy
Ostatnie lata to było reprezentacyjna dominacja Hiszpanów. Mam nadzieję, że przyszły mundial wygra jakaś drużyna z Ameryki - oby Argentyna 8-)
Akurat na dwóch ostatnich imprezach to Hiszpania grała jak "Niemcy", dosyć nudno, konsekwencja taktyczna itp, a Niemcy "grali jak nigdy, kończyli jak zawsze". :lol:
Liczę, że czarnym koniem w 2014 roku będzie Kolumbia i Belgia. Może tak jak Urugwaj w RPA?