Belgia już ma taki skład, że może postraszyć na mundialu.
Kto wygra nadchodzące finały?
Obstawiam CFC i FCB, ale w LM będę kibicować Borussi.
Wersja do druku
Belgia już ma taki skład, że może postraszyć na mundialu.
Kto wygra nadchodzące finały?
Obstawiam CFC i FCB, ale w LM będę kibicować Borussi.
[youtube:xwyv7urt]http://www.youtube.com/watch?v=oBj7znOFNu8[/youtube:xwyv7urt] pajac
Jajcarz :D
Ferguson kończy kariere, kto na jego miejsce, Mourinho czy Moyes? A może ktoś zupełnie inny?
Obstawiam Mou.
Smuda jest wolny, skończył przygode z Jan Regensburg :lol:
Wątpie żeby Manu było stać na takiego trenera :D
Ja myślę ze obecny trener polskiej kadry, wielki motywator i geniusz strategiczny, co widać było w spotkaniu z Ukrainą, spokojnie sprowadziłby Manu do swojego wizjonerskiego poziomu :)
---
A taki Klopp jestem ciekawy czy by się odnalazł w realiach tamtej piłki, kto wie? 8-)
Wydaje mi się, że mimo wszystko zarząd będzie szukał wspomnianej stabilności, która Moyes właśnie może zagwarantować. MU nie potrzebuje najemnika jak Mourinho by wygrywał tytuły, bo tytuły za Fergusona przy dobrej pracy same przychodziły. Co do Kloppa - on ma swój projekt w Borussi - który funkcjonuje bardzo dobrze, po co miałby zmieniać środowisko? No chyba, ze dla kasy ale nie wydaje mi się.Cytat:
Peter Schmeichel wierzy, że obecny menedżer Evertonu David Moyes jest w stanie kontynuować dzieło sir Alexa Fergusona.
Wraz ze Szkotem duński golkiper w latach 1991-1999 zdobył pięć tytułów Premier League. W rozmowie ze SkySports wyznał, iż na wieść o odejściu Bossa na emeryturę był zszokowany i smutny.
- Jestem naprawdę rozczarowany. Miałem nadzieję na kolejne kilka lat Fergusona w Manchesterze. Często ze sobą rozmawiamy, nie wygląda na 71-letniego człowieka. Jeszcze wczoraj cieszyłem się ze zdobycia mistrzostwa, które, jak zwykliśmy mówić, wróciło do domu. A teraz to.
- Nie sądzę, by powodem odejścia była operacja biodra, ale dopóki sam nie powie o powodzie przejścia na emeryturę możemy wyłącznie zgadywać.
Jednocześnie bramkarz na menedżerskim stołku widzi szkoleniowca Everonu, Davida Moyesa.
- Klub nie szuka kogoś, kto przyjdzie popracować przez dziesięć miesięcy, czy trzy lata. Szuka kogoś, kto będzie w stanie zapewnić tą samą stabilizację, jaką wprowadził sir Alex.
- David Moyes miał wspaniałe 10 lat w Evertonie mając ograniczenie finansowe. Jest Szkotem, tak samo jak Ferguson, gdy na niego patrzysz, myślisz: stabilność. To ważniejsze niż wszystkie inne cechy w United.
- Patrzysz na Moyes’a i mówisz: ten gość wie jak pracować dłużej, niż trzy lata.
- Nie zapominajmy także o innych ważnych zmianach, David Gill odchodzi, klub przejdzie duże zmiany w lecie, więc im więcej stabilizacji, tym więcej można zmieniać na lepsze.
- Moyes to dobre rozwiązanie, ale w ciągu kilku kolejnych godzin, dni, tygodni usłyszymy o kilkunastu innych nazwiskach. Musimy poczekać i zobaczymy co się stanie.
[youtube:1btwmi42]http://www.youtube.com/watch?v=2oQpO2Vl11I[/youtube:1btwmi42]
Na luzie, z tym, że Klopp powiedział, że nie interesuje go praca z innym klubem niż Borussia, jedynie reprezentację Niemiec bierze pod uwagę. Z 2 ligowego średniaka jakim był Mainz zrobił średniaka na poziomie Bundesligi, targanej kryzysem sportowym BVB przywrócił należne miejsce w niemieckiej i europejskiej piłce. Za parę lat zostanie pewnie selekcjonerem reprezentacji Niemiec, bo nie wyobrażam sobie by Jogi pozostał nim gdy nie wygra MŚ w 2014 lub ME w 2016 :roll: .Cytat:
A taki Klopp jestem ciekawy czy by się odnalazł w realiach tamtej piłki, kto wie? 8-)
Reprezentacja Niemiec dla Kloppa, to może być, bo nie widzę sposobu w jaki mogliby zdobyć mistrza świata, czy Europy w najbliższym czasie, daleko im do klasy drużyny z 2002 roku, co z moimi ulubieńcami przez pierwsze 45 minut, robiła rzeczy niesłychane. przegrać przegrali, ale po jakiej grze i to piszę jako fan brazylijskiej piłki...A teraz? Medialny szum, zachwyty że tacy młodzi itd...ale w konfrontacjach z zespołami z czołówki pękają....Swoją drogą kto by z polskich kibiców by nie chciał by nasi tak grali, cóż pozostaje FIFA 13 i pochodne gry by to zrealizować :)Cytat:
Za parę lat zostanie pewnie selekcjonerem reprezentacji Niemiec, bo nie wyobrażam sobie by Jogi pozostał nim gdy nie wygra MŚ w 2014 lub ME w 2016 :roll: