Co ten człowiek pali? Co drugi post w tym stylu :)
Cytat:
Zamieszczone przez towarzysz_pancerny
Wersja do druku
Co ten człowiek pali? Co drugi post w tym stylu :)
Cytat:
Zamieszczone przez towarzysz_pancerny
Pewnie student. Używając wyszukanej mowy stara się z niczego napisać książkę :D Oczywiście większego sensu nie idzie się w tym dopatrzyć. Ot nawał słów/
hue, hue, pewnie napierdziela w gry do nie przytomności i mózg mu odmawia posłuszeństwa.
Jest to tylko mala probka tworczosci zacytowanego :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez WielkodusznyBezduszny
Za to wasze komentarze nie licząc cytatu voitka, który powiedzmy, że nie przekracza granic dobrego smaku, sa bardzo błyskotliwe. Znac że wyższa szkoła zrozumiałości w pisaniu :lol: Noo, pierwszy komentarz też jeszcze da sie przełknąć bez utraty szacunku do czytania czegos innego jak wlasne posty :lol:
I tak znam lepsze kawałki "z siebie" :lol:
Pale co pale. Głupa :lol:
Najśmieszniejsze że niedawno Piter kontaktowal sie ze mną PW w sprawie dokonczenia moda w którym bral udział. Popisaliśmy normalnie, grzecznie odmówilem... może dlatego "mózg odmawia mi posłuszeństwa" :lol: Coś mnie widać tknęlo że to projekt nie dla mnie ;)
Turkozje..pola znowu wypuścili na wolność?
Cytat:
Zamieszczone przez weronikaneska
"Bez powodu zniewidzili mnie"Cytat:
Zamieszczone przez Marat
(Jezus Chrystus)
:lol:
Może któryś mod wlepi bana temu banicie? On strasznie nie lubi tego forum i w ogóle nie chce tu być, ale z uporem maniaka rejestruje kolejne konta :lol:
I tak długo udało mu się przeżyć? :shock: no no, brak czujności panowie :mrgreen: bajdełej nie rozumiem trochę wrzucenia cytatu o leśnych elfach, może mi ktos wyjaśnić z czego się śmiejemy? :mrgreen: