Ja dokładnie tak samo z dodatkiem weekendu, to niech Saper powie kiedy mu najbardziej pasuje
Edit.
W najbliższym tygodniu też mogę grać jeśli reszcie pasuje, nie ma co przeciągać 2 tygodnie skoro pierwsza para zagra już dzisiaj
Wersja do druku
Jasne, po świętach można zagrać. Wolę mieć to już za sobą. W takim razie dostosujemy się do Sapera.
O to super. Ogólnie Ja mam czas od 3 do 7 stycznia w godzinach wieczornych. Najlepiej umówić się na jeden dzień i zrobić dwa mecze półfinałowe z komentarzem. W tym roku mam tylko czas 26 i 28. W tych dniach możemy również zrobić Stream. Turek zgadaj się z graczami i wybierzcie najlepiej jeden termin na rozegranie półfinałów, ponieważ będzie to o wiele lepsze rozwiązanie pod względem oglądalności.
Nie da rady, żeby zagrać w tym samym terminie półfinały, bo Murky z Szymblokiem są umówieni podobno na dzisiaj, a ja w weekend odpadam.
Edit
Prośba do Turka o zaktualizowanie puli ras. Wiem, że Czeremis ma reset frakcji, a mnie pozostały szczurki do wykorzystania, ale dla osób postronnych niekoniecznie musi to być jasne.
Próbowałem wczoraj, ale nie wyrobilem sie. Zrobie to dzisiaj wieczorem mam nadzieje.
To dzisiaj zrobimy Streama. Tylko niech mi powiedzą o której grają.
Co do drugiego półfinału to proponuję rozegrać go 28 wieczorem.
Panowie Stream rusza o 20.00, a o 20.30 zaczynamy meczyk. Omówimy dwóch graczy, ich ścieżki i ciekawe mecze. Powiemy parę ciekawych słów i zaczynamy zabawę
Arroyo czy Polemajos mogliby wrzucić na fb info odnośnie dzisiejszego turnieju, zawsze to kilku widzów więcej. Może uda mi się zobaczyć transmisje na żywo z telefonu. :D
Pisałem do Turka ale nie wiem czy odczytał wiadomość.