Pz I C.... Niech odpowiedzą na epickość tego czołgu będzie zdobyte z kumplem 13 fragów w plutonie. W ciągu 2 s. odparowuje Marder.
Wersja do druku
Pz I C.... Niech odpowiedzą na epickość tego czołgu będzie zdobyte z kumplem 13 fragów w plutonie. W ciągu 2 s. odparowuje Marder.
Ale obawiam się że następny patch zakończy epickość tego czołgu :(
Nie ma to jak wywalić z i tak skromnej puli map 2, teraz gra wyglda tak: Karelia, linia zygfryda, karelia, pustynia, karelia, l. zygryda, karelia, ruinberg. Zenada. zamiast pchac kolejne czołgi niech dzadzą mapy!
W patchu 8.5 zapowiadanym na kwiecień wrócą na randomy nowe "Bagna", a także dojdą 2 nowe mapy - "Meksyk" i "Stalingrad".
Serwer w grze co 30 minut losuje kilka map na których się rozgrywa bitwa, żeby go nie przeciążyć.
Ma może ktoś jakieś porady jak dobrze i skutecznie grać Black Princem? Co prawda dziś mi się udało zdobyć asa pancernego, natłuc 4k dimejdźu ale coś za bardzo wchodzą we mnie pocisuki mam takie wrażenie. O ile KT możne się tak ustawić, że odbija nawet 9 tiery przód o tyle w BP włazi coś za dużo tych pocisków :(
No cóż, ustawiając się przodem do innego czołgu narażamy się na bolesny ostrzał na zupełnie prosty pancerz bez pochyłu (między gąsienicami pod wieżą). Jako, że Black Prince jest szybkostrzelny warto puścić ze 2,3 pestki w przeciwnika po czym lekko obrócić kadłub i przyjąć strzał na opancerzone gąski. Jest dużo prawdopodobieństwo, że pochłoną dmg. Dość silna wieża też powinna sporo odbić od przodu.
Oczywiście jak to ciężki, powolny heavy unikać otwartych przestrzeni.
Jako wyposażenie polecam założyć dosyłacz do działa, stabilizator i wentylację.
Heh odkryłem e75 ale bez premki i bez zarabiacza chyba nie ma sensu grać takim IX tierem - z resztą musiałbym 3/4 garażu wyprzedać by go kupić. Zastanawiałem się nad czołgiem premium ale trochę to droga zabawka jest - o t34 myślałem. A Wy jak z kasą stoicie w tej gierce?
Nie wydałem ani nie wydam ani złotówki na te grę. Uważam, że WG nie zasługuje na moje pieniądze po tym, co robi z czołgami. Mam przeczucie, że jak w War Thunderze pojawią się wojska lądowe, to przeniosę się tam. Gaijin robi swoją grę znacznie rzetelniej.
ja to ledwo TK wymaksowałem czołg fajny i można na nim coś ugrać ale jest "odrobinkę" za duży co miałem już okazje odczuć ;)
mam dziwne odczucie że pierwsze 3 frakcje mają za dużo weakpointów w stosunku do nowych drzewek o ile z francuskimi za dużego problemu nie ma to mam dziwne wrażenie że brytole i chinole ich prawie w ogóle nie moją z przodu czołgów :? albo po prostu ja jestem noobek i znaleźć ich nie mogę :(
ja się w premium tanki nie bawię więc ci nic nie doradzę aczkolwiek zauważyłem że noobki sobie w ogóle nie radzą z pershingami
W pershinga to można walić w tego kulfona na wieży. Ja właśnie sprzedałem KT, może uda mi się doskładać na e75, sporo się nauczyłem grając tygrsyem i myślę, że e75 będzie przesiadką na mocniejszy sprzęt. Tylko jak na razie mam 1.7000 tys, czyli dopiero połowę.
Też miałem takie podejście ale mimo wszystko mam z tej gry sporo fanu, a za fun można zapłacić. W sumie ostatnią grą jaką kupiłem było RO2, które nie spełniło moich oczekiwań, więc pobawiłem się chwile za free w w czołgi - sprawdzić czy daje radę. W sumie to daje - zwłaszcza, ze znajomymi w plutonach.To chyba jedna z ostatnich gier w jakie grywam - jeszcze czekam na EB i pozostają stare tytuły - może jeszczę ukradnę na spróbowanie Rome2, jak się spodoba to kupię. Chyba , że czołgowy War Thunder wyjdzie i urwie mi dupę to zmienię wtedy preferencje, a konto sprzedam - myślę, że nawet bardzo na tym nie stracęCytat:
Nie wydałem ani nie wydam ani złotówki na te grę. Uważam, że WG nie zasługuje na moje pieniądze po tym, co robi z czołgami. Mam przeczucie, że jak w War Thunderze pojawią się wojska lądowe, to przeniosę się tam. Gaijin robi swoją grę znacznie rzetelniej.
Tygrys fajny ale często na kompletnie debilne teamy trafia i najczęściej dzięki tkim kolesiom gine. Skątowany potrafi sporo odbić - jak mu nie celują w dolną płytę ;)Cytat:
ja to ledwo TK wymaksowałem czołg fajny i można na nim coś ugrać ale jest "odrobinkę" za duży co miałem już okazje odczuć
mam dziwne odczucie że pierwsze 3 frakcje mają za dużo weakpointów w stosunku do nowych drzewek o ile z francuskimi za dużego problemu nie ma to mam dziwne wrażenie że brytole i chinole ich prawie w ogóle nie moją z przodu czołgów albo po prostu ja jestem noobek i znaleźć ich nie mogę