Nie da się zrobić, bo mod jest martwy ;)[/quote]
to oczywiscie zarcik,taki prima aprilis we wrzesniu? :?
Wersja do druku
Nie da się zrobić, bo mod jest martwy ;)[/quote]
to oczywiscie zarcik,taki prima aprilis we wrzesniu? :?
Mod nie jest martwy, lecz uśpiony na jakiś czas z powodu braku czasu. :) Gdy tylko będzie możliwość prace ruszą dalej.
Mam pytanie czy w European Wars będą grywalni Mogołowie? Jeśli tak, to czy doczekają się nowych jednostek. Widziałem na youtubie filmik jak wygląda gra tą frakcją, i wg. mnie ich jednostki są jak banda wieśniaków (z wyjątkiem takich zielonych muszkieterów, zwą się chyba Kizybałasze), co zniwela ich szanse w walce z Maratami.
Ja wolę Mogołów zrobić zamiast marathów ze względu na jednostki. Zoabczymy jeszcze.
Witam posiadam obecnie Empire Total war na najnowszym patchu i chciałem powiedzieć że mi też chodzi EW2 :D Ale mam pytanie czy będzie kolejne wydanie moda?? Przeczytałem cały temat i wiem że dużo członków zespołu odeszło i że kolejna wersja ma zostać wydana pod koniec roku. Więc chciałem się też upewnić czy prace nad modem trwają??
POZDRAWIAM
PS: Uważam że mod jest ŚWIETNY :mrgreen:
Prace nad modem trwają. Tylko że teraz jestem sam. ;)
Jak to wygląda w procentach, na jakim etapie jesteś?Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
0/100 o ile się nie mylę :oops:Cytat:
Zamieszczone przez Lakis
Już w marcu ponoć pan KLA zrobił early RoN i Prusy, na wakacjach freicorps, we wrześniu grenadiera....Co nie KLA?
Mam to zrobione. Z kolei Salvo przy preview Prus screeny robił ponad 2 misiące a i tak nie wszystko. Po czym postanowił odejść. Prawda Salvo? :) 8-)
Jeśli nie jesteś w teamie to prosze o niezaślepianie użytkowników. ;) Po pierwsze kompletne Prusy sa już dawno pokazane. Nie ma co im robić innych jednostek. Po drugie Frei-corps był do EW1.
Uzytkownikom mogę powiedzieć. Obecnie jest 2 razy więcej nowych jednostek, jednak nie chcę ich ujawniać. To ma być niespodzianka, ale jak ma nią być skoro mnie się pogania? To ze nic nie pokazuję nie znaczy że nic nie robię. Chciałem to puścić niespodzianie jak torpedę w Statuę Wolności, ale widze że się nie da.
viewtopic.php?f=116&t=6963&p=139582#p139582Cytat:
Zamieszczone przez wiciu11111