Sory masz rację nu(nie)metal to nie metal.
Wersja do druku
Sory masz rację nu(nie)metal to nie metal.
My Chemical Romance to tylko Black Parade. (chyba najlepszy band z całej trójcy).
LP- już zostalo powiedziane: Hybrid Theory.
Lostprophets? pewnie najnowsza.
ale jak slucha to po co mu coś co zna..?
toć to najprawdziwszy, ociekający żywicą ze skandynawskich sosen i krwią skalnych trolli ubertrv norwegian black pagan renifer whalecore metal!Cytat:
Zamieszczone przez Mopisłav
Tak nawiasem mówiąc to poziom tego tematu spadł do zera już chyba ;)
Rotting Christ wydał okropną płytę, najebali tam jakiś jęczadeł i innych spraw i płyta niesłuchalna, do Thegonii miliardy lat świetlnych. Zdecydowanie odradzam.
High on Fire wydało za to świetną płytę! Polecam ;)
Po tym kawałku co na tjubie leżał od dawna to się boje do tego podchodzić, ale wszyscy tak to chwalą więc chyba się za to wezmę przy okazji ;)
Już któryś raz widzę jak ktoś krytykuje nowy Rotting Christ. Aż chyba posłucham tej płyty żeby sprawdzić co w niej takiego złego :lol: A ten High on Fire to na pewno High on Fire? Bo jakiś czas temu w necie krążył fake, więc wolę mieć pewność.
Na pewno High on Fire, już data premiery nawet minęła :D
Policzyłem sobie przekleństwa, które pojawiły się w tym temacie od początku jego istnienia.
Nie będę za wiele komentował i wyjaśniał. Te tematy są na mojej liście 'ulubionych'. Za kolejne 'kurwy' i tym podobne, każdy śmiałek dostanie warna, a za ewentualne cwaniakowanie bana.
Z zewnątrz wygląda to tak, jakbyście korzystali z faktu, że moderatorzy rzadko odwiedzają niektóre tematy. Nie ma takiego bicia panowie... Ja rozumiem, że tawerna, że na luzie, ale do cholery jasnej, bez przesady
Nie powiem, szybko sobi o tym temacie przypomniales;) Tak ni z gruchy ni z pietruchy na nas krzyczysz, tak sie nie robi;)