przecież jest temat o tym...na twcenter też masz informacje.
Wersja do druku
przecież jest temat o tym...na twcenter też masz informacje.
Odpowie mi ktos na moje pytanie ? Kto skomponował muzyke do Napoleona / jaki jest tytuł muzyki w napoleonie ?
a zagoglować nie łaska? Jeff van Dyck robił muzykę do poprzednich total warów, może i do empire zrobił.Cytat:
Zamieszczone przez Sareth4
Kupiłem Napoleona!
Wiem! Desperat ze mnie. Cóż zrobić. Czekam na Mafia 2, ale doczekać się nie mogę (ponoć, na bank ma być w sierpniu). Z nudów, gdy po 50 latach światowego pokoju Szwecja została the best of the best, postanowiłem kupić grę nazwaną nazwiskiem człowieka ulubionego przez mojego ulubionego pisarza, czyli pana Waldka Łysiaka.
Nowy Steam! Zajebiście! Nie wiem o co chodzi.
Nowa gra! Zajebiście! 20 GB??? Po...ło kogoś???
Od razu aktualizacja! Czekaj ponad 50 min. Zajebiście!
40 grenadierów straciłem w minutę. Grenadier nie pęka przed byle artylerią. Chłopaki nie raz rozwiązywali problem. Problem gdy nie ma moda i oddział liczy nagle nie prawie 200, tylko 90 żołnierzy. Oddział grenadierów uciekających przed ostrzałem artylerii??? Buahahahaha...marijuana...!!!
Teraz wiem, co oznacza słowo "rewolucja!"
Nic, ale to kompletnie nic nie zrozumiałem z twojej wypowiedzi...jakiś bełkot, potok słów...
"nazwaną nazwiskiem człowieka ulubionego przez mojego ulubionego pisarza" co to kurde ma niby znaczyć?
Jakbym nie znał (i nie czytał) twórczości pana Łysiaka myślę, że też nie zrozumiałbym za wiele z tej wypowiedzi :D
Jaki macie sposób na Borodino(vh)? Mi zawsze całą armię wybijają jednorogi :(
nie podłaź pod nie, zajmij najpierw flanki i zabij kutuzowa ,szturmuj :P
heh 1 oddział jegrów rosyjskich nie oddawszy ani jednego strzału, w walce wręcz wygrywa ze szwadronem kirasjerów i szaserów a Cheval :shock:
Lokalna przewaga?Cytat:
Zamieszczone przez Krang