Wyjezdzam dzis na sylwestra, wracam w srode. Biore ze soba laptopa ale nie wiem jak bedzie z internetem i z czasem wiec jesli tura do mnie dojdzie, prosze o wyrozumialosc.
Wersja do druku
Wyjezdzam dzis na sylwestra, wracam w srode. Biore ze soba laptopa ale nie wiem jak bedzie z internetem i z czasem wiec jesli tura do mnie dojdzie, prosze o wyrozumialosc.
Wolna jest Litwa w MKO 27 (XXVII). Zostało wykonane zaledwie kilka tur, więc nie ma co opisywać sytuacji (zresztą nie ma kto opisać). Po hasło do Zachara.
Wyjeżdżam na sylwestra, wracam najwcześniej w środę wieczorem.
Szampańskiej zabawy życzę i wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Wolna też mauretania w mko 21.Po haslo do Marata.
Nie będe miał dostępu do kompa do 5 stycznia, ale nie wiadomo czy do miejsca w które się udam będzie net ;P
W razie takowego problemu związanego z brakiem neta proszę sojuszników o zrobienie tury.
WKO 32-Marat(Francja)
Wko 34-Joopiter ( Wenecja)
MKO 23-domen ( Bułgaria)
MKO 25-adi ( egipt)
MKO 26-ProNoob (Turcja)
MKO 27-maryniasz(HRE)
MKO 28-Matisek (HRE)
MKO 29-tutaj proszę o zrobienietury przez domena.(Polska)
MKO 30-to samo proszę o zrobienie tury przez adiego-mg(Bizancjum)
W KO Rome 2 wolny Pont i chyba Germania:
viewforum.php?f=499
Tu macie opisane jak grać:
viewtopic.php?f=499&t=11892
===============================
Wolni też Tlaxcallanie i Aztekowie w Ameryce 2 (wzajemny sojusz + sojusz z Majami).
Do Tlaxcallan po hasło Markusa lub do mnie. Po hasło do Azteków do elevena.
Wolna jest Litwa (dawniej grał nią Piter) w Krzyżakach 42 (i chyba tylko Litwa, ale możliwe, że coś jeszcze).
Oczywiście na razie ta KO jest zamrożona, ale jak znajdzie się chętny na Litwę to może reaktywujemy już niedługo:
viewtopic.php?f=414&t=10037&p=263707#p263707
Wolna jest Sycylia w MKO 23. Silne państwo. Prawie cała zachodnia Afryka już podbita, duża część Włoch, Raguza i jeszcze coś na Bałkanach.
Na 90% nie będzie mnie do piątku proszę o zrobienie tur w danych KO przez MG
Mko 29
Mko 30
WKO 34
Już nie ważne ;p
apropo mko23 - sytuacja trudna - wojna z potęgą bizantyjską i nieprzyjazna potęga węgierska. Sojusz z Genuą