Strasznie irytuje mnie korupcja w RTW, Może mi ktoś z tym pomoc? W jakim folderze trzeba zmienić korupcje, żeby nie była aż tak rażąca.
Będę bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc. :)
Co trzeba zmienić w plikach zainstalowaną gra?
Wersja do druku
Strasznie irytuje mnie korupcja w RTW, Może mi ktoś z tym pomoc? W jakim folderze trzeba zmienić korupcje, żeby nie była aż tak rażąca.
Będę bardzo wdzięczny za udzieloną pomoc. :)
Co trzeba zmienić w plikach zainstalowaną gra?
Mam problem z odpaleniem kampanii w RTW , grzebałem trochę w plikach dodałem Hiszpanom falangi żeby mieli w końcu jakiś włóczników , dodałem im jazdę świętego zastępu do tego w każdym mieście mur wszystko dobrze gram jakieś 20 rund a tu nagle jeb i mnie wywala z Romka:/
Odpalam znowu włączam kampanie i się nie chce włączyć :/, problem jest tylko w kampanii od nowa bo jak wczytuję to wszystko gites...
Powiedz jak cokolwiek poradzić, jeśli spartaczyć mogłeś wiele. ;)Cytat:
grzebałem trochę w plikach
na drugi raz zachowaj orginalne plik
Witam mam pytanie czy w plikach gry można by ustawić by moi generałowie nie starzeli się?
A po co? Cała atrakcja w tym, że się starzeją... Nieśmiertelni killerzy, mówiąc kolokwialnie, ssą.
Czyli że można by ustawić aby się nie starzeli?
Nie wiem, nie zaglądałem... Pewnie jakby bardzo dobrze poszukał to by znalazł taką opcję... Pytam tylko jaki ma być tego cel?
Przeszedłem już tą grę i chce sobie ją trochę urozmaicić
Witam, mam pytanie czy da się grać w dwóch graczy w kampanii ? Coś na styl bitew multiplayer ale żeby grać w kampanii :D
np Ja gram egiptem a kumpel z podwórka gra rzymem jeśli się da to niech mi ktoś napisze na pw jak to zrobić??