A propo filmu z avatara kolegi przypomniało mi się powiedzenie kumpla, notabene wielkiego fana Tarantino, "chocbyś ruchał i sto razy, a nie obejrzał Pulp Fiction, to i tak będziesz prawiczkiem". Głupie, ale mnie rozwaliło :)
Wersja do druku
A propo filmu z avatara kolegi przypomniało mi się powiedzenie kumpla, notabene wielkiego fana Tarantino, "chocbyś ruchał i sto razy, a nie obejrzał Pulp Fiction, to i tak będziesz prawiczkiem". Głupie, ale mnie rozwaliło :)
no a ja właśnie dzisiaj się dowiedziałem skąd pochodzi mój avek. Wstaje sobie rano włanczam tv a jako że jedyny polski kanał jaki tu mam to tvn24 to się na niego zmusiłem i po paru minutach pewnego programu :shock:
http://www.tvn24.pl/-1,1664029,0,1,zami ... omosc.html
a tak pozatym ehhh kompletnie nie mój typ :x wogóle inaczej panią z mojego avka na żywo sobie wyobrażałem musze znaleść teraz inną :mrgreen:
Jarajcie się :p
Jaram się :mrgreen: Zoidberg jest świetny, najśmieszniejsza postać z Futuramy, jest lepszy nawet od Bendera, a to nie byle jakie osiągnięcie ;)
A kto to jest? :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Goromir :mrgreen:Cytat:
A kto to jest? :shock:
No a mój przedstawia Krzyżaka i tyle :D
Są "pewne sposoby" :twisted: na posiadanie pełnego PS-a, ale nie będe mówil, bo moderatorzy są czujni :DCytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
A żebyś zgadł :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Brave