Szukam porad do gry Icenami. Mam już zajętą całą wyspę i zaczynam zjadać północno-zachodnią część dzisiejszej Francji. Szukam głównie porad co rozwijać i budowac, jakie armię trenować, jak rozwijać generałów itakie tam.
Wersja do druku
Szukam porad do gry Icenami. Mam już zajętą całą wyspę i zaczynam zjadać północno-zachodnią część dzisiejszej Francji. Szukam głównie porad co rozwijać i budowac, jakie armię trenować, jak rozwijać generałów itakie tam.
Dlaczego powtorki z bitew nie sa zapisywane w calosci. Zawsze urywa w decydujacym momencie bitwy. Mimo tego ze bitwe wygralem to powtorka nigdy nie pokazuje do konca i wyswietla blednie ze bitwa jest przegrana lub remis.
Chyba dobry temat :) Pytanie do nowych graczy Wy też tak macie że po nowym Patchu jak gracie Rzymem to Kartagina zrywa z wami od razu pakt o nieagresji a później wypowiada wojnę?
Na jakim poziomie trudnosci komputer wykazuje minimum agresji na mapie kampanii? Zajalem juz 6 regionow a nikt dotychczas mnie nie zaatakowal, gram na normalnym poziomie trudnosci.
Widocznie na wyższym poziomie wykazuje więcej agresji. :)
Włącz sobie legendarny, Seleucydów. Od razu zapragniesz trochę spokoju. :)
Mam problem z Rome 2 Mod manager. Po kliknięciu na niego od razu pojawia się okno, "program przestał działać". Bez powodu, nagle program odmawia posłuszeństwa. Przeinstalowałem go ale problem pozostał. Proszę o pomoc.
Czy w kampanii głównej jest limit tur - tzn., że po tym czasie kampania się zakończy jak to miało miejsce bodajże w Empire?
W każdym TW jest moment w którym kampania się kończy, ale można grać dalej, tak samo jest w Rome II :)
Czytałem gdzieś że w 30 r n.e. - ale zawsze udawało się mi zwyciężyć przed tą datą.Cytat:
Zamieszczone przez Krecik1218
Jak działa system najemników?
Tzn. moze doprecyzuje. Zajalem prowincje gdzie mozna rekrutowac kretenskich lucznikow. zwerbowalem 1 dostepna jednostke. czekam kolejne 5 tur i nic. Bad luck?
czy szczescie nie ma tu nic do rzeczy i dziala to tak, ze sie nie doczekam lub najpierw musze stracic tych co mam?