Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
W poniedziałek zawożę sprzęt do serwisu, podłączą kartę i porobią testy, jeśli będzie się coś sypało to kupię mocniejszy zasilacz (to jest raczej pewne) i przy okazji monitor zawiozę do naprawy (skończyła się gwarancja i nagle zaczął wariować - ale to już chyba standard w dzisiejszych czasach).
poszukuje programu który pomagałby mi zapisywać wyniki np w bieganiu. Dystans, czasy, tworzyć jakieś wykresy mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi...
Google może pozytywnie wpłynąć na wiedzę o kulturze
http://di.com.pl/news/35662,0,Google_Ar ... zeach.html
Mowa o stronie www.googleartproject.com
moim zdaniem kolejny dobry pomysł googla
Może ktoś będzie mógł coś mi poradzić.
Mam urządzenie wielofunkcyjne HP Deskjet F 2180. Od jakiegoś czasu nie mogę zeskanować żadnego obrazu. Kiedy to próbuję uczynić, wyskakuje błąd o następującej treści: ,,Obecne ustawienia zabezpieczeń uniemożliwiają uruchamianie formantów ActiveX na tej stronie. W wyniku tego strona może być wyświetlana niepoprawnie". Próbowałem ponownej instalacji oprogramowania do urządzenia, ale problem się powtarza.
Myślę że googlowałeś trochę za tym problemem ale jeśli nie, to tu ktoś ma podobny problem.
Dziękuję za pomoc. Nie wiem, czy pomogły coś rady z tamtej strony, ale przynajmniej udało mi się obejść konieczność skanowania z użyciem centrum obsługi HP.
Problem z mikrofonem
Otóż jeśli jestem na pulpicie to wszystko czyściutko nagrywa natomiast gdy wchodzę do gry (lub przełączam) to w tle zaczyna szumić trochę
Mam dwa monitory - 2-wie 19'. Za jeden dałem 550 zł, a za drugi 230 czy 330. Obie nówki. I powiem ci że nie widze różnicy żadnej - oprócz wygladu obudowy. Jak kupowałem pierwszy to wybierałem długo i sie radziłem, a drugi kupiłem gdzie taniej było i odbiór własny.
Ta stabilnosć, wyjątkowość i głębokosc kontrastów kolorów i czego tam jeszcze - tak lanie wody. Chyba wszystkie mają, ale kazdy podkreśla jakby był nie wiadomo czym.
Pewnie jakąś róznice zobaczysz na monitorku ponad 1 000 zeta.