masz rację - pomyliłem się co do kosztów utrzymania... właśnie wyczytałem na jakiejś tam stronce, że SI je posiada, tylko nie wiem w jakiej wielkości... pewnie prędzej czy później ktoś zrobi podobne zestawienie dla Attyli...
Wersja do druku
masz rację - pomyliłem się co do kosztów utrzymania... właśnie wyczytałem na jakiejś tam stronce, że SI je posiada, tylko nie wiem w jakiej wielkości... pewnie prędzej czy później ktoś zrobi podobne zestawienie dla Attyli...
Jeśli to początek kampanii to zauważ, że Twój przeciwnik zapewne miał same lekkozbrojne oddziały, a jako Cesarstwo Zachodniorzymskie masz do dyspozycji porządną ciężkozbrojną piechotę, którą jak dobrze postawisz to stoi całą bitwę :P Początkowo też tak gromiłem wielokrotnie liczniejszych wrogów, ale jak mi teraz wpadają z lepszymi oddziałami to niestety kilka miast zostało splądrowanych :P
My tu pitu pitu, a patch nadchodzi wraz z DLC:
http://wiki.totalwar.com/w/Update
Widzę paraboli lotu pocisków nie poprawili.... hmmm tak czy inaczej poczekam ze startem kampanii na patcha :P
Już wyjaśniałem to... ff ok, ale parabola lotu tych pocisków to nie jest już ok ;)
Swoją drogą bardzo nie podoba mi się wprowadzenie możliwości rozwalenia bramy w walce wręcz, już nie wiem co gorsze pochodnie czy to....
Zapewne najskuteczniejsze będą topory, najmniej włócznie. Bo żeby wyłączyć taką możliwość włócznikom to już pewnie nie pomyślą. ;)
Sprawdzał ktoś kampanię multi? Bo w sumie zagrałbym. :)