Interpretacja i to trafna też może być w 100% realna w pewnym sensie. Lecz wróćmy do tematu. Ja spodziewam się DLC z LL'ami do Imperium z Kurtem Helborgiem i Volkmarem. Z kolei w FLC Krella, a to, kto ma rację, dowiemy się pewnie wkrótce.
Wersja do druku
Wiadomo, że wszystkiego 1:1 nie przeniosą do gry, ale podstawowych zasad definiujących rasę nie powinni zmieniać. Armia nieumarłych (zarówno Wampiry, jak i TK) to, w większości, bezwolna masa ożywieńców kontrolowana i utrzymywana w kupie magią przez jednostkę posiadającą jakąś świadomość. A obecnie Krell nie ma chyba nawet wolnej woli, nie mówiąc już o zdolnościach magicznych. Jedyną sensowną opcją, która będzie w miarę zgodna, to danie mu przymusu posiadania w armii nekromanty lub wampirzego bohatera.
http://wiki.totalwar.com/w/Upcoming_Free_Content_Update Najnowszy patch 28 lipca, a w nim Mag Bursztynowego Zakonu z gryfem jako wierzchowiec, 4 mapy do trybu multiplayer: Rzeka Stir, Grimminhagen, Upadek Ludzi oraz Kelp & Koldust. Do tego Sarthorael Wszechwidzący do bitew multiplayer dołącza, a także Ścieżka Bestii, a także... większe modyfikowanie bohaterów i lordów w trybie multi. Oraz rebalans.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...31067497_o.jpg
Czarodziej Bursztynowego Zakonu
Dalej żadnego info o tym mistrzu inżynierze dla imperium, co Arroyo zapewniał na 100% że będzie.
Sarthorael dostępny w bitwach własnych i multiplayer, ale dopiero po odblokowaniu.
Ja myślę, że w dadzą DLC z doładowaniem do Zwierzoludzi. Po każdej dodanej frakcji w DLC będą usuwać braki w Lord Packach. Tak chyba było by najlepiej, bo i tak są jeszcze w temacie poprzedniego DLC z frakcją.
Asuryan, lecz Warhammer TW jest na podstawie 7 i 8 edycji, więc na wyżej wymienionych raczej nie ma co liczyć, a szkoda :(
Jeśliby zaczęli dodawać- w Lord Packach; brakujących LL dla frakcji z podstawki + jedna jednostka brakująca z rosterów AB-wych + jakieś wymyślone elitarne wersje już istniejących jednostek; też bym się nie obraził. Jednak wolałbym taką politykę wydawniczą: Race Pack/ Campan Pack, Lord Pack- uzupełniający braki (chciałoby się żeby zawartość związana była z tą która się najczęściej pojawia w narzekaniach, ale wiem, że to nie możliwe) w wydanej wcześniej rasie; dalej rasa uzupełnienie itd. Na koniec Lord Packi do frakcji z podstawki- wliczam w te rasy również chaos. Wiem,że to może nie logiczne, ale z mojego punktu widzenia najuczciwsze. Dobranoc.
Dałem swoją propozycję o następnym DLC jak prosił Arroyo, a jak odpowiedzi nie był tak nie ma. Co tym razem jest nie tak?