Przepraszam, ale dam radę zrobić turę dopiero jutro, przez dobę nie ma mnie w domu
Wersja do druku
Przepraszam, ale dam radę zrobić turę dopiero jutro, przez dobę nie ma mnie w domu
Ale chcielibyśmy, żeby dalej Katana robił w swoim stylu. ;) (Przypominam ostatnie problemy z moim robieniem za Turcję - a różnica między mną a Soplicą jest mniejsza niż między wami)
ty uważasz że robiebienie za drugą potęgę w grze ( wg statystyk) a robienie za Wenecję która ma 4 prowincje można porównać? :P
szczerze robiłem tam turę 2 minuty dosłownie. No chyba że chodzi ci by Katana wystawiał armie jak ostatnio na odstrzał.. :)
no i cytując "nie zrobił w czasie
wiec jako zastępca czyniłem honory"
Bez znaczenia, bo małe skoncetrowane poletko może odznaczyć się większą intensywnością interesów i braku miejsca na błąd. :P Cytatów nie trzeba, bo podkreśliłem, że moja uwaga jest jedynie ripostą.
Ale ale, co to za zwyczaje? NIe edytuje się takich postów i nie udaje uploadu w terminie. Myślałem, że weterani mają to już przyjęte. ;)
Nic nie udaje, przecież masz czas kiedy post był edytowany.
Wcześniej uprzedzałem że wstawię o tej godzinie.
Nie chciałem dublować posta. Co prawda mogłem usunąć post i wstawić nowy jak to zazwyczaj robię. Więc jeżeli to wprowadziło jakieś wielkie zamieszanie to przepraszam
Może zamiast się wiecznie czepiać zaczniemy czerpać przyjemność z gry? ;)
Pozdrawiam