Szukam moda który doda więcej jednostek dla krajów europejskich takich jak Polska Anglia Niemcy i który jeszcze doda więcej miast.
Wersja do druku
Szukam moda który doda więcej jednostek dla krajów europejskich takich jak Polska Anglia Niemcy i który jeszcze doda więcej miast.
To albo Bellum Crucis, albo Stainless Steel jeśli idzie o Średniowiecze, WEMwE 3.
Jest może jakiś mod przenoszący akcje do Chin podczas Epoki Walczących Królestw, Trzech Królestw lub okresu pomiędzy nimi?
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...three-Kingdoms to może spełni pokładane wymogi xD
Dzięki, będę miał trochę czasu to spróbuję odpalić.
Witam Serdecznie Wszystkich....
Mam pytanie odnośnie moda, na którym grałem ok 2-3lata temu. Mod był rewelacyjny, niestety po reinstalacji systemu popadł w zapomnienie na ponad 20 miesięcy.
Można w nim było m.in. przekazywać (przeciągać do innego członka rodziny) tytuły takie jak władca Saksonii czy innych miast/makroregionów. W zasadzie w każdym mieście oraz makroregionie była możliwość nadania tytułu namiestnika/władcy honorowego tego miasta regionu, czy ktoś kojarzy co to był za mod..?
Mod oferował wiele możliwości rozwoju rodu oraz cech członków rodziny.
Z góry dzięki za pomoc !
PS, proszę również administratora o kontakt w sprawie mojego konta którego użytkowałem latami- Raskolnikovv; z niewiadomych mi przyczyn zostało albo usunięte, albo zablokowane (brak możliwości odzysku hasła).
Przydałby się okres w jakim był mod.
P.S. scaliłem oba konta, masz teraz przypisanego maila z konta sofokles więc reset hasła powinien działać
Deus lo Vult?
Witam wszystkich mam małe pytanie czy Jest jakiś mod który zbliża nas do Czasów pierwszych Wypraw krzyżowych ? . Bądź też do czasów starożytnych (Atenty,Sparta,Tesalia) . Dziękuje za wszelką pomoc :)
Podstawka Medievala 2 a nie mod :D - to do wypraw krzyżowych
"De Bello Mundi" - mod przenoszący nas w antyk. - swoją droga świetnie mi sie w niego grało.